hur man misslyckas att koka ägg

God morgon =)
Har precis lyckats koka sönder mina ägg, jäkligt bra gjort om jag får säga de själv... Vaknade i god tid och tog mig en liten tur med mina springskor i den friska luften, underbar start på dagen. Ska slänga i mig lite frukost och sen ta mig till skolan. I morgon blir det till och vara hemma eftersom Teddy stackaren ska kastreras.
Nej nu ska jag äta
njut dagen =)



Tentafan

Har skrivit tenta idag och de gick käpprätt åt helvete, ja ja får ta nya tag till omtentan den 7 nov. Här går man upp 4 på morgonen för att åka in och så går de såhär, de är då man älskar att man pendlar haha. Är trött som ett as nu. 
Kom ganska precis hem från Uppsala. Skulle egentligen iväg med Robin och fotografera lite men de är så jävla kallt ute så vi ska ta de på torsdag då båda e lediga på dagen istället (och då kanske jag ser lite piggare ut). Så har en liten plan på att krypa ner i sängen och kolla på sunes jul men tanke på att den damp ner i brevlådan idag ;) 
.
Sprang förbi HM i all hast och köpte en leopardfärgad sjal som är helt underbart fin, de tyckte jag att jag va värd efter den här tidiga dagen men bara 4 timmars sömn i ryggen. Kan visa sen.
Nej sängen och sunes jul här kommer jag ;)
.
124 dagar kvar ! ! !



Looking back at the beginning of this And how life was Just you and me and love and all of our friends Living life like an ocean

Jag har bara en sak att säga... 

3 DOORS DOWN måste vara de bästa någonsin





Frukost-tips

Något som jag är grymt dålig på är att komma på vad man ska äta till frukost... Jag är hungrig som fasen efter mina morgonturer men är inte sugen på nåt, ibland är det så illa att jag till och med hoppar över frukosten helt. Men igår så kom jag på det, den perfekta frukosten. Två hårda smörgåsar utan smör med avokadoröra (innehållande en avokado, creme fraiche, salt och peppar) sen smackar man bara på det på brödet och häller upp ett glas juice. =) perfekt.
.
Idag är det repetition inför tentan som gäller, de jag inte har lärt mig nu kommer jag inte lära mig heller, bara att inse och hoppas på att det räcker hela vägen vilket jag verkligen hoppas.
.
Jag räknar ner, 125 dagar kvar



I would give anything, Just to live one day In those shoes

Känns som om de är dags att gräva ner mig själv, min rygg gör ONT... det är en smärta man inte kommer ifrån på något sätt, fy. Det värker i hela kroppen. =( 



Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Seriöst så måste jag vara extremt trögfattad, det är inte de att jag inte förstår sakerna jag läser men att banka in dom i huvudet och minnas  går inte fort. Det tar mig en evighet innan jag minns, tror detta beror på mitt extrema bildminne. Inte det lättaste att minnas text i bilder... jag skulle nog behöva en bildebok i psykologi, tror ni de går att fixa? ;) 
.
.
Provade på att stoppa ner min stackars tå i mina löparskor i morse, de gick ju bra (med lite våld i alla fall) ;) Så jag stoppade in mina hörlurar i öronen och tog en liten tur i skogen, de gick ju bra förutom i nerförsbackar när tån trycktes mot skon ! ! !  
.
Hur som helst har övriga dagen bestått av plugg, någon som är förvånad???
.
Nu ska jag hjälpa mamma med maten medan jag väntar på att J ska komma hem från sin fotbollsmatch som dom för övrigt vann, han e allt bra han...
.
126 dagar kvar, sen är vi där...



I LOVE MY FAMILYS

Har haft en superbra lördagskväll med världens bästa sällskap, min stora härliga "familj", mina nära och kära, min bergskedja (ja de e precis de dem är, stabila i stormen och alltid där). Var fruktansvärt trött efter en hel dags pluggande så ibland är det skönt att bara lyssna på andras kackel (ja, faktiskt håller jag inte"pratlåda" jämt)... Vi åt goda skaldjur som man aldrig kan få för mycket av, personligen är kräftor mina favoriter ;) Tänkte bjuda på dagens sköna outfit innan jag tackar för mig för idag.
  
God natt gott folk vi hörs i morgon



We goin’ all get real drunk tonight

    



there´s another world inside of me that you may never see




Moulin Rouge

Kollade på den filmen igår, när Satine dör på slutet bara forsar mina tårar ner för kinderna. jag kan liksom inte hålla emot, tycker man lever sig in i den filmen så mycket. Hur som helst är den grym och jag ska nog beställa hem den tror jag. Ett måste att ha den filmen på DVD, om ni frågar mig. 
.
vaknade av att jag hade ont i ryggen i morse så de va lika bra att gå upp. Har försökt få i mig frukost men har absolut ingen aptit, kanske är stressen? I alla fall ska jag försöka plugga lite nu. Ikväll blir middag med trevliga människor som jag ser fram emot.
Ha en fab day 

Never knew I could feel like this
Like I've never seen the sky before
Want to vanish inside your kiss
Every day I love you more and more
Listen to my heart, can you hear it sings
Come back to me, and forgive everything
Seasons may change, winter to spring
But I love you until the end of time



Kalla Fredag

Sitter ihopkrupen under täcket och försöker plugga så mycket jag bara orkar, men vette fan om jag lär mig nåt. Är lite irriterad för att jag inte kunde springa i morse, tå-helvete... Annars är livet bra. Väntar på att dom ska ringa från ett jobb i Sthlm som jag eventuellt kommer få. Blir roliga grejjer de och jobba i sthlm 1-2 dagar i veckan och plugga i Uppsala 3 dagar i veckan. Tur att jag bor i Norrtälje, skulle ju vara så jobbigt att behöva bo nära någonting ;) *ironi*
.
Nej nu har jag inte tid med de här mer, önskar er en trevlig dag hur som helst.
<3 



Nu kom jag på de

Känslan när man måste sitta hemma och plugga en hel helg och alla andra tycks åka iväg på roligheter. Det känns tamejfan som om man sitter i en igentejpad skokartong och jag hatart så det så



Då var de dags igen då

Ångesten kryper sakta men säkert fram igen, fyra dagar kvar tills tenta, känns inte som om jag kan något alls. Något som är positivt när man slutar skolan är väl att man antagligen är expert på att hantera ångestkänslor? Har inte alls hunnit så mycket som jag vill, ska väl sätta mig en stund och börja kika igenom anteckningarna tänkte jag. Sen blire väl att gå upp i ottan i morgon och först jogga (om det går) och sen fokusera på studier.
.
Måste berätta om en liten händelse som hände i morse i morgonstressen. Skulle "bara" fixa en sak på toaletten när jag snubblar på tröskeln och slår i stortån ordentligt, haltar iväg men tänker inte så mycket på de förrän jag ser att de kommer blod på golvet i badrummet, fan sipprade ut massa rött genom min vita strumpa. Tar av den och de visar sig att jag skalat av massa hud från tån och att en bit av nageln rykt med, fan hade ju skitbråttom till bussen. tejpa om lite fint. Det krångliga med det hela är att jag typ inte kan ha skor, förrutom mina vita tygskor som kanske inte är dem bästa att jogga i? eller går de mån tro? Skulle verkligen behöva springa i morron, men går de inte så går de inte. får väl ta en promenad istället.  
.
Nej nu ska jag plugga, ha en trevlig kväll mina vänner...



Komp ledigt ;)

Har egentligen föreläsning idag , men kände att jag behöver läsa ikapp lite så jag stannade hemma. Mycket skönt om jag får säga det själv. Började morgonen med en tur i skogen som alltid är en kanonstart på dagen, ska försöka komma ut en sväng till ikväll för nu jävlar ska kilona rasa tills Thailand =) Bakar nu italienskt bröd som ska bli lite spännande, har aldrig provat förut, men lätt är det och förhoppningsvis gott också. Just ja, gjorde en hemsk upptäckt igår när teddy och freddy hoppade på golvet. Teddy juckade liksom på freddy så jag kollade hennes kön för säkerhetsskull en gång till och till min förskräckelse så är hon en KILLE. Hjälp tänk om de kommer skutta runt små teddy och freddysar en morgon när jag går upp, som sagt hjälp. Nu sitter dom i varsin bur och surar, känner mig så hemsk att sära på dom, dom älskar ju varandra. Men dom får klara sig tills jag tagit bort manligheten från Teddy om man säger så ;) 
nej nu ska jag läsa statistik...



Fartfylld morgon

God Morgon. 
Har precis satt mig ner för att djupdyka i studierna, oj va kul de låter. Man hör riktigt hur meningen klingar *kul*. Nej så farligt är det faktiskt inte, det är kul men jobbigt att vi ska lära oss så mycket på så kort tid. Men det ordnar sig nog. Känner mig pigg efter en springtur och lite fixande utomhus. Det ger mig energi att få vara ute sånna här mornar när höstens kyla slår emot en i dörren men solens sken slår emot med frisk värme. Oj vad jag njuter. Är riktigt sugen på att köpa en bra digitalkamera då jag älskar att fota men min lila digitalkamera inte riktigt räcker till. Får se vad mina pengar räcker till just nu är det knapert. Hoppas och drömma kan man ju alltid göra, eller? 
http://www.fotovideo.se/aspx/loginVnet.aspx?ReturnUrl=%2faspx%2fprodukt%2fprdinfovnet.aspx%3fplid%3d102039&plid=102039
Den där skulle inte vara helt fel.
Nej plugga vare, ha en bra dag =)



Jag älskar mitt jobb

Har jobbat idag, på mitt andra jobb, mitt jobb med söta barn som bara får en att skratta. 
Ett citat som jag bara smälte för idag
(Ungen sitter och verkligen granskar mig vid matbordet)
Jag: Men ****** va tänker du på? 
Ungen: Du är bara så himla snygg
Höll på och dö av skratt, ungen är fyra år haha sötaste söta, jag älskar mitt jobb ;)
Snart ska jag sova för i morron är det en stressig dag som består av massa plugg och andra saker som man ska göra när man är ledig, typ städa, tvätta och sånt kul :S
Just ja va och kollade på lägenhet idag också, det var ett TVÄRNEJ. Fy säger jag bara och Grattis till mammi och pappi som får ha mig kvar hemma ett tag till ;)
Kram på er



Måste bara visa ett av hotellen vi ska bo på i Thailand

Glömde skriva att vi bokade boende i Thailand igår. Tänkte ju först resa runt men eftersom vi ska vara på så små öar vågade vi inte chansa så vi slog till så vi hamnade inom ramen på våran budget. Ska vara på 5 olika ställen. Bjuder på bilder på hotell nummer 2 som ligger på Koh Kradan ;) 
    
Fick inte upp någon bild på hotellet men här är stranden framför hoteller i alla fall ;)



jag är chockad över mitt hår

Jag visste att jag hade långt men inte fan hade jag tänkt på att det blivit så här långt. jag har det ju alltid i knut.
        



Slut i tutan

Då var denna dag också ett minne blott. Jag har pluggat känns ju bra *not*. Jag har snart tenta igen och de känns inte som om jag lärt mig nåt än, känner hur paniken smyger sig på. Ska hur som haver jobba i morgon med mina små busfrön, ser verkligen fram emot de, såg dom sist i juni dom har säkert växt MASSOR de små liven. Efter jobbet i morgon ska jag titta på en lägenhet som jag eventuellt ska hyra, men vi får väl se. Är mycket lockande att få rum med alla sina saker och ha sitt eget men de tar emot att behöva ta studielån. Jaja vi får väl se, titta på lägenheten kan jag ju alltid göra. Sen vet jag ju var jag ska hitta på när jag kommer hem med tanke på att jag borde läsa klart 800 sidor i helgen *pust*. Nej nu ska jag återgå till studierna Hoppas ni haft en bra dag och tagit till vara på det underbara fina höstvädret vi har haft. Nu kommer J ska hjälpa han att bära in micron.
Ha det underbart 
   



Få en fotobok

Jag har länge funderat på att klicka hem en fotobok från internet att samla mina bilder i. Oftast så ligger bilderna kvar på datorn och jag skulle aldrig förlåta mig själv om datorn gick sönder och alla bilder gick förlorade. Såg på fuji foto att man kunde göra massa fina fotoböcker för ett bra pris på den här adressen: http://www.fujifilm-fotobok.se/ . Så de tänker jag göra nu, gör en ni också vettja.



Glada vs Stressade Emma

För att vara lite personlig tänkte jag dela med min av mina två personliga sidor, ja ni hörde rätt, två. Kanske är lite skitzo (eller hur fan de nu stavas) men så är det i alla fall...
1. Den glada Emma
En kort presentation av den glada Emma är en positiv tjej som inte ser några problem alls. Pratar tills omgivningen får skav i öronen och hon själv spricker. Vill ställa upp på allt och alla och rädda världen. Tycker att alla i hennes omgivning är underbara och världens bästa änglar. Engagerad i allt... Känner sig som en superwoman som klarar allt.
2. Den stressiga Emma
Är mest tyst (eller ja tyst kanske var att ta i, men inte alls lika högljudd). Tänker på alla problem som kan uppstå, trycker ner sig själv och sin kapacitet till 0 . Tycker att omgivningen är pest, pina och att alla är mest i vägen. 
Det här kan vara lite problematiskt, vill alltid vara den positiva , glada Emma med ett leende på läpparna. Måste jobba på de...



Kan ju inte påstå att det går bra

Har inte kommit så långt med mitt pluggande, massa annat som lockar mest hela tiden jag förstår inte ;)



Dags att göra lite nytta =)

Nu är det dags för mig att dyka ner i mina böcker och släppa tankarna kring Thailand =)
Önskar er en fab dag 



THAILAND 2010

GOD MORGON
Har haft en underbar morgon, med en löptur i skogen i den friska höstluften och solen som strilade in mellan träden = LIVET. Hem och städa lite samtidigt som tankarna hamnade på Thailand, bokade boende i Bangkok igår. Tanken var ju att vi skulle till Koh Mook, Koh Kradan, Koh Ngai, Koh phi phi och Koh Lanta för att sedan återvända mot Bangkok. Saken är den att hotellen är grymt dyra på phi phi island. På dom andra ställena har vi hittat grymt bra hotell (så vitt man kan utläsa) till bra pris, så vi funderar på att hoppa över phi phi om inte någon vet ett billigt, bra hotell där??? Man kanske bara kan ta en dagstur dit från Koh Lanta? Detta tåls att funderas på. Idag ska vi boka inrikes flyg och hotell Koh Mook.(bilder)
    



Underbart "lagomt" späckad helg

Ja nu är klockan 18.41 en söndag och jag frågar mig själv vart fan helgen tog vägen??? Har haft fullt upp, tur som attan att jag piggnade till efter fredagens häng. Träffade ett gäng från min gamla gymnasieklass igår kväll i sthlm var grymt kul att det har gått så bra för alla efter skolans lyckliga dagar. Gav upp tidigt då jag lagt ner min mesta energi på jobb hela dagen. Sov ett par timmar innan jag drog mig till IKEA i Uppsala för lite skönt "inredningshäng". Tittade ut kök, var hur fint som helst och köpte mig tallrikar. Blev i brunt och plommon, så nöjd med kombinationen. Älskar att blanda färger i köksinredning =) Kom ganska precis hem och är mer än trött och bakis.  
Nu ska jag umgås med mina älskade.
Puss och kram
//en bakis Emma



Jao klassträff

Hellu =)
Har hänt grymt mycket senaste dagarna därför jag inte har skrivit, men tror väl inte ni har saknat mig direkt haha. För att kort sammanfatta
Onsdag: en helvetesdag som borde strykas från almanackan
Torsdag: En soft dag
Idag: Inte mycket som händer, sjuk
I morgon: MYCKET SOM HÄNDER, ska tydligen jobba till 20 sen är det utgång i sthlm som gäller. Ska träffa min gamla klass och parta. Kommer bli spännande, hoppas min feber släpper annars får jag väl snora ner hela stället men de gör väl inget ? ;)
Nej nu måste jag pluggis
Hoppalong



Du har gjort mig beroende

John Mayer - Free fallin
She´s a good girl, loves her mama
Loves jesus and america too
Shes a good girl, crazy bout elvis
Loves horses and her boyfriend too
Its a long day living in reseda
Theres a freeway runnin through the yard
And Im a bad boy cause I dont even miss her
Im a bad boy for breakin her heart
And Im free, free fallin
Yeah Im free, free fallin
All the vampires walkin through the valley
Move west down ventura boulevard
And all the bad boys are standing in the shadows
A ll the good girls are home with broken hearts
And Im free, free fallin
Yeah Im free, free fallin
Free fallin, now Im free fallin, now im
Free fallin, now Im free fallin, now im
I wanna glide down over mulholland
I wanna write her name in the sky
Gonna free fall out into nothin
Gonna leave this world for a while
And Im free, free fallin
Yeah Im free, free fallin 



Nära döden upplevelse

är det att åka med Sandra på hennes moppe, herregud jag minns varför jag hellre tar bilen =) även fast det kanske bara blir skrubbsår när man ramlar med moppen och betydligt värre när man krashar med bilen så känns det senare alternativet grymt mycket säkrare. I alla fall då Sandra kör moppen...
 



Koh Ngai

God förmiddag =)
Idag har jag tagit mig ett steg närmare våran lägenhet, trappan är klar och jag har provgått den, den va skön (eller hur säger man???) jaja. Ska plugga idag, tenta i morgon =(. 
Har inte så mycket kul att säga förutom att vi ska boka hotell och flyg inom Thailand i morgon, ska bli kul =) Tänkte visa lite bilder där vi hade tänkt att bo. Blir nog 5 ställen med 5 dagar på varje. 
Här ska vi bo 5 dagar. Koh Ngai heter ön =)
      
nu ska jag studera.
So long



HOTELL I BANGKOK OCH MIN DAG

God kväll ;)
Har suttit och kikat igenom hotell i Bangkok precis. Tycker det är lika bra att boka första boendet och sista så man har en liten plan i alla fall. Dagarna däremellan får vara tomma. Har hittat lite om man säger så, Bangkok har bra många fler hotell än 3 om man säger så. Blir nog till att bo på Silom road, nära till nationalarenan där vi ska se riktig muay thai och nära till shopping =) Längtar så himla mycket tills vi ska åka, ska blir underbart skönt.
Detta hotell blir det nog i alla fall i Bangkok
Annars har jag tillbringat min dag med studier. =) tog en promenad i skogen på jakt efter svamp också. Underbart skön höstluft. me like



Vad säger man om det inte är en god morgon???

Vaknade med nackont och spänningshuvudvärk *fan*... Efter mycket övervägande stannade jag hemma från föreläsningen idag. Hoppas jag inte missar för mycket =( men vad ska man göra? man kan ju inte ta in kunskap om man har ont, eller hur? slängde på mig ett par strumpbyxor och världens största stickade oversize tröjja som är min nya favorit. Ska försöka att på egen hand plugga lite. Jag får se det positivt, dagen kan inte bli annat än bättre =)



världens bästa presenter =)

Har precis fikat med Familjen nr 2 och fått hur fina presenter som helst. L hade bakat mumsig sockerkaka ;) jag fick: En superfin kokbok, två svarta stora ljus och typ silvriga "undertallrikar" (heter det så?) . Sen fick jag en jacka från mango av min J som jag själv ska välja ut. Bättre presenter kunde jag inte få tror jag. Är så lyckligt lottad som har två underbara familjer. Ska hem och hämta lite saker tills i morron nu.
so long 



men de här går ju bra

plugg plugg plugg... har i alla fall kommit igenom den mesta texten, nu är det repetition för hela slanten fram tills på onsdag...



Grattis till mig


GRATTIS TILL MIG, 21 ÅR IDAG...
 



Min födelsedag... i morron

Har precis ätit kräftor med mormor och morfar + min familj. Har firat mig i förskott och Sandra i efterskott (hon fyllde igår och jag i morron). Fick en mycket söt skjortklänning av sis som var super fin. Av mormor och morfar pengar och av mamma och pappa ett valfritt startkit på IKEA. TACK alla =)
Ska väl försöka sätta mig och plugga resten av kvällen, det behövs verkligen. Börjar få tentaångest nu, min tidsplan på läsningen håller inte =S hatar denna ångest, får göra mitt bästa mer än så går inte och sen hålla tummarna för att jag blir godkänd. 
Nej plugga vare.
Ha en mysig lördagskväll alla <3



Todays

         



njut

Vaknade för en stund sen. Sitter i J.s kök och försöker förbrilt att koncentrera mig på min psykologibok, det går väl sådär ;) Hade en trevlig kväll igår hos the J-family med mat och prat =)kvällen avslutades med filmen mamma mia. Ikväll ska vi ha lite gäster eftersom jag fyller år i morron och sandra igår. 
Mer spännande än så här blir inte det här inlägget, tråkigt? jag vet ;)
Ha en grym dag allihopa
ps. gå ut ni som kan det är fint höstväder... *njut*



Nu ger jag upp

Nu finns det ingen plats kvar i minnet, nu är de fullt... så nu lägger jag ner mina jävla studier för idag, *sådeså*. Har verkligen suttit hela dagen och jag hoppas verkligen att något har gått in i min lilla hjärna. Tenta om en vecka jag har ångest, universitet är lite självmord samtidigt som jag älskar att få lära mig nya saker. Som Mats på jobbet sa,"kunskap är makt" Nu väntar sängen och i morgon är det nya tag med ny energi (förhoppningsvis). Föreläsning mellan 13-16 sen är det helg =) och jag fyller år på söndag *lovely*
Nej jag säger GOD NATT och sov gott höres i morron



Tänkte ge er en uppdatering hur det går på vårat bygge

har fler bilder men de vill inte ladda upp så dom får ni se senare
(stallet till vänster och garaget till höger på bilden)



Jag skulle bli rädd för mig om jag sov med mig

Har enligt J pratat i sömnen inatt... igen. Jag förstår inte, det står typ överallt att det oftast förekommer för barn, jaha hur ska jag tolka det? tydligen hade jag legat och pekat upp i taket och sagt titta! flera gånger med öppna ögon. creepy, såklart minns jag ingenting. Som sagt, jag hade blivit rädd om jag hade sovit bredvid mig själv när jag håller på sådär. måste försöka sluta tror jag. Tur att J bara tycker de är kul, annars hade de blivit lite problem haha.
Sitter och pluggar, dricker thé som en idiot och springer på toa stup i kvarten. Kul dag... verkligen. Ska nog ta en liten promenad i friska luften snart ♣
Jag saknar dig, du är min andra halva ♥ 



Inget alls

Har kommit på hur gott det är med ananasskivor på burk =) har proppat i mig de till frulle, gott. J köpte hem rooibos thé till mig igår, så nu är det höst på riktigt. Idag är det bara plugg som gäller, inte kul men absolut nödvändigt. 
Har inget att skriva direkt, återkommer senare, va ska ni göra en dag som denna?
 



Bloggdesign

Är så sjukt grymt nöjd med mina nya bloggdesign. En gullig tjej som har gjort det, kan starkt rekommendera henne. Finns länk på sidan <------- hur som helst väntar sängen nu så god natt 



God natt gott folk

Teddy och Freddy är tjejer båda två, haha tänk så fel man kan ha. Där sparade jag in 450 kr på kastrering. Dom va så snälla så hos veterinären, är stolt över mina små liv. 
.
Har mest suttit nergrävd i mina böcker idag. Hämtade ut ett HM paket på kryddan med lite höstkläder och diverse saker. Kan kanske visa bilder då jag har tid. Känns bra att få mysa in sig i stora varma tröjjor igen. Har ganska precis kommit in från en powerwalk och ska plugga ett tag till, de går framåt men tamejfan inte fort. Man får göra så gott man kan mer går inte.
.
Hoppas ni haft en bra dag, bloggar mer i morgon =)
.
God Natt 



välkommen tillbaka till universitetet Emma

Vaknade för en timme sen. Ska få i mig lite frukost snart och sen är det dags för plugg resten av dagen. ja vad säger man, välkommen tillbaka till universitetet Emma ;) man får se det från den ljusa sidan, det regnar ute vilket gör det lite lättare att sitta inne och plugga dessutom kan man dricka Thé vilket jag älskar =) 
Va ska ni göra en dag som denna?



Oturen skulle inte få dra ner mig i "deppträsket", jag var ju på sånt bra humör...

Kändes verkligen som en bra dag då jag vaknade av att klockan ringde kl 5 i morse. Åkte in med J till busstationen, köpte busskort (observera att det kosta 1210 jävla kronor). Hoppade på bussen och somnade sött, väcktes av busschauffören i Rimbo då hade han tydligen tagit fel buss så vi var tvugna att byta. jaja bara att knata av bussen, enkelt, trodde jag ända tills dörrarna på bussen smäller mig rakt i sidan *pang*, slänger mig ut på kön utanför bussen och landar i en tant och lyckas få ur mig ett hoppsan hejsan så kan de gå ... ja ja det ordnade sig ju de me... trodde jag... hoppade på nästa buss och visar upp busskortet som jag alltid gjort och får jordens utskällning av den nya chauffören att jag minsann inte kan komma undan utan att stoppa in kortet i någon maskin. Jaha de är väl inte så lätt att veta, systemen ändras ju hela tiden. Hur som helst så löste sig det också efter att alla på hela bussen (observera att den var fullsatt) stirrade ut mig... haha hur lyckas jag? Men detta kunde ju inte få stoppa mitt goda humör och de gjorde de inte heller.
.
.
.
Väl i skolan gick jag på dagens föreläsning som handlade om metod och statistik. Det mesta kände man igen sen tidigare men våran föreläsare var grym så de var en intressant föreläsning ändå. 
Efter tre timmar i tysthet slog jag en pling till J på vägen hem och han lyckas ju alltid ge mig ett leende på läpparna =) missade bussen hem, men va gjorde de jag kunde ju ta nästa. Väl i Norrtälje skulle jag fixa mitt bankkort som varit trasigt en vecka. Försökte fixa ett nytt via internet, men de gick inte (trodde jag). Hon på banken fixade ett nytt till mig och spärrade det som jag tydligen hade lyckats beställa eftersom jag ännu inte fått de på posten. Kommer hem ser att kortet har kommit haha, spärrat. så bara för att jag skulle vara duktig och fixa ett nytt kort idag så sket de sig totalt, jaja vad gör man. 
.
.
.
Oj de här bli ett långt inlägg. 
.
.
.
Snörde på mig mina älskade springskor när jag kom gem och körde ett riktigt träningspass i skogen. Springer en sträcka på kanske 6 km där jag varvar övningar som situps, armhävningar, upphopp, utfalssteg + intervall i backe. Man blir garanterat trött och känner sig nöjd efter.
Nej nu ska jag plugga för den här kursen rivstartade med tenta efter en vecka...
Vad ska ni göra?