Hemma efter underbara dagar på Väddö :)

Hemkommen från ett par otroligt fina dagar på Väddö skjutfält. Jag och Jonas bestämde oss i ganska tidigt skede att ha en lugn midsommar på grund av bland annat hans nyopererade knä. Jonas family skulle upp till Väddö en vecka över midsommar så vi hakade på. Helt underbara dagar spenderade vi i den så kallade "chefens stuga", en pytteliten stuga på en nästan ännu mindre Ö. Sol (inget bad, för kallt för min smak), god mat, fiskande, spel, sprit mm. Går inte att beskriva vilken sommarkänsla. Igår rodde vi allihopa ut till klippor där vi åt ost, kex och plockade stenar i timmar till solnedgångens sken. Jag vet det låter som en saga!!!
Jag vet inte om vi är idiotiska men jag Malin och Jonas bestämde oss igårkväll för att ro ut på klipporna till soluppgången i morse. Så 2.15 ringde våra klockor inatt. Rodde ut och tittade på solen som steg över ålands hav, magiskt. Bilderna nedan får helt enkelt tala för sig själva. 



Härliga Midsommar

Idag är det midsommar och solen skiner, helt otroligt. :) Ska precis ställa mig och baka tårta. Efter det drar vi upp mot Väddö och firar midsommar samt vilar upp oss några dagar. Helt underbart. Livet leker och jag är galet kär kan det bli bättre? 
Glad midsommar på er allihopa :) 



Hinner helt enkelt inte med

Nu va de länge sen igen, men så är det. Sommaren har kommit, Jonas är opererad och det är massor som ska fixas. Har varit fullt ös ett tag nu. Men på midsommarafton åker vi mot Väddö och stannar där några dagar med Jonas mamma och familj. Ska bli mysigt att bada sola och fiska så vi hoppas på bra väder.
Njut sommaren nu



NU var de förbannat länge sen

har inte skrivit på en halv evighet och jag kan tala om att det finns EN förklaring, MÅNGA förklaringar... Vi har byggt på lägenheten vi ska flytta till hela nätterna och då överdriver jag inte, jag har sovit några timmar om natten men Jonas har tamejfan jobbat nonstop, DUKTIGA ÄLSKLING. Lägenheten är bebolig från och med torsdag då toaletten och vattnet kommer kopplas in. Det blir så fint och stort är det. Igår opererades Jonas det gick bra och jag var orolig hehe vilken chicken man e. Han fick sova kvar på sjukhuset men jag fick hämta honom idag som tur är. Nu ska vi bo i mamma och pappas hus tills vi kan bo i våran nya lägenhet, snälla dom. Jonas ligger här bredvid mig nu och jag får ta hand om honom, de ät han värd efter allt slit. Hoppas att det kommer läka fint så han kan börja röra sig snart. Själv har jag tagit ledig ett par dagar nu så vi kan komma i ordning och jag får vara lite sällskap också. Nej nu ska jag snart sova, ska försöka uppdatera lite bättre nu när det lugnar ner sig.
KRAM    



puss och kram

Vaddå mulet, det skulle ju vara fint väder idag men det är svinkallt :( Vi var på ikea hela dagen igår, köpte en hel del och kom hem sem. Eftersom jag och jonas givit oss fan på att garderoberna skulle bli klara igår så monterade vi dom till kvart över 11, haha galenskap... Idag s¨ka vi snart in till lägenheten i norrtälje och storstäda/packa våra kläder så att det är klart för mäklaren att komma och fota vilken dag som helst. Annars händer inte så mycket, i morgon tar min lillasyster studenten herrejisses så gammal man känner sig. Men de blir kul, ska dock jobba före och efter så hon fick sin present idag. Nej hörrni nu ska jag pysa och se om Jonas behöver hjälp...

puss och kram



PSYKBRYT

Fick total jävla psykbryt idag, hatar när människor är nonchalanta. Tur jag har min älskade Sissel runt hörnet, hon är bäst. Nu ska jag vräka i mig jordgubbar och glass. I morgonbitti bär det av till IKEA äntligen lite tid med min underbara. puss 



GALET KÄR

Hej på er :) Äntligen är värmen här, helt sjukt mysigt. Har inte hänt så mycket sen sist. Skrev min sista tenta för den här terminen idag så nu har jag sommarlov (bortsett från min distanskurs i sommar). Livet leker och jag har det så underbart bra. Har varit en hel del ute i solen och fått massa färg + fräknar = sommar :) Skulle varit ledig i morgon men jobbet ringde och självklart ställer jag upp om jag kan. 
Köpte för övrigt ett nytt vin idag så tanken är väl att få iväg min stjärna i helgen och äta jordgubbar och mysa på en ö, hoppas han hinner... Vi ses inte så mycket nu men förhoppningsvis blir det bättre snart :D Jag är iaf fruktansvärt kär och det finns inget som gör mig så glad som hans leende, tacksam för varje dag vi vaknar upp tillsammans. nu lät det ungefär som om jonas ska dö hehe jag menar bara att man måste ta till vara på allt som är just nu för det kan vända så snabbt och försvinna i morgon. 
.
Träffade dig idag också, det kändes tomt, så oerhört tomt och sorgligt på något sätt. Det är som det är som om du har blivit någon annan och som vi aldrig känt varandra. Konstigt dedär, man delar allt och lite till tills den dagen man väljer att gå varsin väg då är man helt plötsligt okända för varandra. Nåja, det är som det är och jag kommer inte dölja att jag tycker att det är tråkigt. Men du har valt det och jag börjar sakta acceptera att det för alltid kommer vara såhär. LIFE GOES ON...
nu väntar sängen, förhoppningsvis kommer Jonas och kryper ner innan 12 inatt hehe. 
puss åkram
 



de e inte alls bra

de skär som fan, kan jag bara sluta känna efter, fy i helvete. ENSAM är jag också :(