Tappat körkort och inlines

Var på grönan igår med Jesper. Riktigt skojsigt förutom att mitt körkort fick lust att vara med i volvo ocean race och hoppade i vattnet. Så nu är jag utan körkort för det ligger och simmar i havet på Djurgården, kul... Hur som helst, åkte en hel del, bergochdalbanan mest. Tur med vädret hade vi och solen var framme mest hela tiden. Blir nog en tripp dit snart igen, fast med Jonathan och då ska jag lura upp han i Inzane, hihi ;). Började mitt sommarschema i måndags också, trivs så otroligt bra med kollegor och arbetsuppgifterna känns bra. Har nu haft två lediga dagar innan fyra dagars jobb. Så de blire inget midsommarfirande eftersom jag slutar 8 i morron och börjar tidigt på lördag igen. Men vad gör de egentligen?

Passade på att åka inlines för en stund sen. Dom rullade riktigt bra, lite för bra och lite för fort haha. Kände mig som bambi på hal is i början men de släppte mer och mer. Har inga problem att åka men bromsen tar lite dåligt tycker jag, har nog inte fått in den riktiga knycken än ;) sen vill jag gärna bromsa som man gör på skridskor så där på sidan och det går ju åt skogen =) !!! 

Nej nu ska jag nog ta tag i matlagningen här. Blir wok med nudlar idag *mums*






Nu blir det allvar för fröken Olsson

I morron drar de igång.... mitt sommarschema. Känns dock inte lika jobbigt som alla andra somrar. Tror det kommer bli en bra, kul sommar. Nej nu ska jag hoppa in i duschen, sen är det sömn som står på schemat.

Sov gott



Bjuder på...

En outfit, snart ska här proppas "födelsedagsmat"

Jag har på mig:
Jeansleggings-  HM
Linne- Spanien
Örhängen - HM
Skärp- mammas gamla




   



Grattis plastsyster Sandra 23

Lärde känna denna bestämda dam för ganska exakt 3 1/2 år sen. Har en ganska "speciell systerrelation" då vi alltid pratat med varandra om allt och även fast vi varit oense om saker så lyckas vi alltid komma tillbaka till varandra på något sätt. Skulle kunna skriva hur mycket som helst om denna sköna, snälla, galna brud med skinn på näsan, men jag avslutar med att säga att hon betyder mer än hon tror för mig och bjuder på lite snygga bilder på födelsedagbarnet...

Grattis Sandra

(plastsyster Sandra, jag och plastsyster Linn)
   






Kvällen och Dagen

Gjorde samhället en god gärning igår och agerade vuxen på alkoholfri fest för dom som är under 18 år och hade skolavslutning igår. Hamnade med två roliga systrar och vi skrattade mest hela kvällen. Ska absolut göras om... Fick otroligt fina västar också, tänk jag fick den text som faktiskt passar fruktansvärt bra på mig som person (bjuder på en bild, jag längst till höger)

 


Åkte hem lite före alla andra då jag idag skulle upp i ottan och jobba. Eller ottan kanske var att överdriva. Hur som helst en kanonkul dag på jobbet och jag älskar att jag äntligen trivs med ett sommarjobb. Helt i min smak.

Ska nu vara social med J.

Trevlig kväll allihopa



Vad händer?

Vädret är värre än värst, hur kan det vara så här kallt i Juni? Tur jag ska fördriva tiden med jobb på Fredag.
Sitter och funderar på vad vi ska käka idag, kylskåpet ekar lindrigt sagt. Måste börja lägga undan pengar till både Thailand och inredningsprylar för nu närmar det sig att få eget. Det händer massa saker och snart är taket på våran lägenhet klar *underbart*. Blir dock inte inflyttning förrän i början på nästa år, men det går ju fort. 





Tisdagsbak

Har precis avslutat två satser muffins med lite glasyr på toppen. Mums. När man går ut känns det som om hösten slår en i ansiktet. Sommaren verkar vara på dåligt humör och jävlas med alla vi som lever för sommaren och värmen. På måndag slutar min ledighet och jobbet hälsar mig välkommen inför en tuff sommar med MYCKET jobb. Ska hoppa in ett pass på fredag också var det tänkt. Helgen som passerade var toppen. Spenderade den i Strömsholm på hästtävling med världens bästa syster som kammade hem lag SM brons med de övriga i Djursholm, jag tror jag har världens finaste häst också ;).