Mina nyårslöften

* Träna som en dåre i SA

* Från och med att mitt plan har lyft den 18 januari ska mina föräldrar aldrig behöva försörja mig eller sponsra med något, jag ska heller aldrig mer bo hemma

* Ta till vara på min tid i SA och göra så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt

* Börja spara pengar till framtida bostad

* Ta till vara på varje dag som ges, och le lite extra

* Fortsätta vårda mitt förhållande

* Ta dagen mer som den kommer

Tycker mina nyårslöften är riktigt bra faktiskt, nu gäller det bara att uppfylla dem med





De man inte ska göra...

Sitter hemma i min ensamhet och käkar burkmat, de är de man inte ska göra på nyår va?



Kanske inget toppenavslut

okej den här nyårsaftonen kanske inte kommer vara den jag tittar tillbaka på och minns... jag är sjuk, ensam hemma, behöver jag säga mer??? känner mig så långt ner i botten just nu, det är alltid jag som ska drabbas av all skit. Men jag hoppas att 2009 blir mitt år i alla fall... 




Hoppet är över

Fortfarande sjuk och så, det suger... får fira nyår hemma med hunden, gud så kul jag ska ha det



2 veckor och 4 dagar

Känner mig lite piggare nu, så nyårsfirande med Emmelie känns lite närmre =)

Idag är det bara 2 veckor och 4 dagar kvar tills jag åker och det ska bli så underbart kul. Ser verkligen fram emot att få bryta min vardag med plugg, träning, äta & sova med något annat. Något som för mig kommer bli en total omvändning , jag älskart och är mer än taggad. Bara vetskapen av att snart få komma ner till varmare breddgrader ger mig ett leende på läpparna.

Så fort nyår är över så är det dags för mig att packa min "lilla" resväska, med korta sommarklänningar, shorts, fina linnen och solglasögon. Okej en och en annan tjocktröjja blir de me för det blir ju trots alt vinter där nere me. Har dessutom fixat det allra mesta, så som vaccination, pass, internationellt körkort mm mm. Det jag har kvar att fixa är en resehårtork, sneakers och sista vaccinationsomgången. 

   



Laddar

Laddar här, vill bli frisk nu så emmelie slipper bädda ner mig i morrron i soffan framför en film medan dom ska ha de kul... 

Jag vill också
* Ha fin klänning och känna mig fin = slippa mjukisbyxor och håret på ändan
* Bada jacucci utan att somna av matthet
* Dricka mycket och skåla vid 12 slaget
* för att sedan somna full och glad 

Så nu jävlarns ska jag kurera mig och tala om för min kropp att vi inte har tid med sånt här larv...

kanske ska ladda med one tree hill???



Fan fan fan

Mina halsmandlar är så stora, kan typ inte prata och det gör så ont... Det måste gå över till onsdag



13.00

Nu ska vi snart åka in och käka på donken i norrtälje, gott säger jag. Men det får bli en jävla massa träning sen när jag kommer ner till sydafrika, oj va jag ska vara flitig på den fronten =) ska bli skönt att snart få komma ner till värmen. Men lite tufft att lämna alla här hemma. Men någon gång måste man väl klippa navelsträngen antar jag ;) så jag gör det med buller och bong, som vanligt haha. 

Slänger in lite bilder på det jag shoppade på rean igår när jag kommer hem, njut av det fina vädret allihopa ;)



Mellandagsrea

Var med Emmelie på mellandagsrean igår, var väldans urplockat kan jag tycka, men det va väl lika bra för min plånbok =) Blev så glad för den kameran jag tittat ut var på kampanjpris på expert så en svart sådan fick följa med mig hem, vilket jag är otroligt nöjd med. Så numera är jag ägare till en svart sony cybershot t77. Den verkar vara så enkel så till och med jag klarar av den haha, så det blir bra i Afrika =)

sonyT77.jpg

 

var ute och fotade lite bilder för en stund sen för att se kvaliten och jag är mer än nöjd

 

 

 




Humör

Mitt humör är fan inte på topp idag i alla fall. det blev ju inte bättre av att datan fuckar sig heller... fan vilken skitdag, ta mig härifrån 



NJUT

Är så nöjd nu, allt är fixat, granen är klädd alla klappar är inköpta och inslagna, jag är mer än nöjd. Tänker nu borsta tänderna och sen njuta av lugnet före julafton, i like it.

Önskar er alla en GOD JUL om jag inte skriver något inlägg i morron.

 



100

Nu är det mitt 100: ade inlägg på den här bloggen, har ju haft ett antal andra bloggar innan denna me =D

Ska käka middag och sen packa ihop mina grejjer för jag kommer inte hem förrän på julafton. I morron ska jag träffa bästaste Emmelie och byta julklappar, samt köpa min sista julklapp... det hände en liten olycka med min julaftonsklänning också så jag måste in till mormor me. Mamma skulle va så gullig och sy upp min volangklänning, hon sprättade framsidan, sen kom hon och berättade att hon inte kunde. Så nu hänger en slamsa med tyg som vi inte har en aning vad vi ska göra med, så mormor blir min räddning. Hoppas de går att fixa annars får det bli något annat att ha på sig.

Här kommer en bild på min lugg när den är fixad, på tiden va? :D





12 timmar och lite till

Nu har jag varit vaken en halv evighet känns det som, och helst av allt skulle jag vilja gosa ner mig i kudden och bara säga god natt. Men så blir det inte, ska snart hoppa in i duschen för jag har andra planer för kvällen... 

Har fått massor gjort idag, så jag har varit duktig, nu är mitt rum jätteklart till jul och de känns skönt, då kan man njuta av ledigheten istället.

Om fyra veckor sitter jag på ett flygplan, alldeles själv på väg mot varmare breddgrader, både skönt och skrämmande. Längtar supermycket till värmen, fryser ju ihjäl här hemma. =D 





Mer human tid

Nu är det "mer human tid" att skriva blogginlägg om man jämför med i morse klockan kvart i 6 haha.

Håller just nu på att packa ner mitt rum i flyttlådor, suck ... Men det rullar på ganska bra ändå :D Fast det blir väldigt tomt i rummet. Ska ta tag i garderoben nu och plocka ut vad jag vill ha med mig i en låda så jag har koll på de :D Sen tror jag nog att det får räcka med packande för idag. Låter de flesta av mina pokaler och alla prisrosetter sitta uppe ett tag till, vill inte packa ner dem i kartonger än, för då kommer mitt rum verkligen bli tomt och opersonligt. 

Fint väder är det idag iaf, jag och mammi var ute på en promenix och hittade oss en fin julegran. Men vi överlämnade själva huggandet till morfar :D

Mår fortfarande illa och har bara fått i mig en halv smörgås och två pepparkakor idag, bådar inte gott för julbordet och all godis. Jag får klara mig utan i år helt enkelt :( 

Om några timmar landar jonathan också, ska bli skönt de att äntligen få ses och prata massor.  

nej nu ska jag avsluta i mitt rum sen julstäda...

Trevlig söndagseftermiddag på er 





Undrar

Nu undrar ni säkert va fasiken jag gör uppe nu en söndagsmorgon ;) jo jag blev väckt av jonathan som skrev ett sms att dom gick på planet nu. Så nu e jag lite nojjig att flygresan ska gå bra och då e de svårt att sova. Men hoppas på att somna om snart igen då jag tror det blir en lång dag idag.

Happy 4:e advent allihopa



Lördagkväll

Nu är det lördagkväll och i morgon är det söndag den 21, vilket betyder att 
1. Jonathan kommer hem (med presenter haha ;) )
2. Det är den 4:e advent
3. Det är 3 dagar kvar till julafton
4. Exakt 4 veckor tills jag åker till Sydafrika
5. Sista dagen på denna helg

Så det händer en hel del. Måste verkligen ta mig i kragen och packa ner lite av mina saker i flyttlådor också, sen smått börja plocka ut kläder som jag ska ta med mig. Så kommer ju min plutt hem så jag ska fixa massor på dagen så den går fort och jag kan spendera mycket tid med han =o)

Idag har jag bara myst med världens bästa Emmelie :o) Vi har trängts med alla andra norrtäljebor på jakt efter de sista julklapparna. Eller jag va klar men inte Emmelie ;) Blev en och en annan julklapp till mig själv också, men bara vääldigt billiga då de ekar i min plånis =) Hitta en jättesmart pasport- ficka eller hur man ska säga som jag tänkte införskaffa att ha passet och mitt vaccinations bevis i så man har allt det samlat. Men det får bli till att köpa efter julen. På åhlens fanns den, och jag vill ha en lila ;)

Sen har vi mest som vanligt druckit te, ätit och snackat skit haha

här får ni se en mindre fin bild på mig men ni fattar ju hur luggen blev iaf haha 



Ha en trevlig kväll allihopa <3



Snart så

Gick min sista dag i skolan igår, snyft, kändes jobbigt att det var sista gången med "min klass" när jag kommer hem får jag ju gå i en ny klass. Men de ska nog gå bra det me =)

Åkte hem en kortis efter skolan igår sen styrde jag polon mot Norrtälje där jag spenderade kvällen med världens bästa Emmelie och hennes kille Uffe. Riktigt mys, tedrickande och massa skratt kan inte bli bättre på en fredagkväll. 

Tänkte att jag skulle hoppa in i duschen snart och styra kosan mot Norrtälje och Emmelie igen... Hon är ett bra tidfördriv och min bästaste vän =) Så får vi se vad vi hittar på för galenskaper idag, kan bli spännande =)

I morgon kommer Joanthan hem, ska bli så skönt så idag är jag happy =)

nej nu ska jag fixa, kanske börja packa?
va gör ni idag?

ps: ni ska få se en bild på min sandraklippta lugg sen, den blev fiin



Bilkörning

Känns som jag spenderat 3/4 delar av dagen i en bil. körde in sandra till norrtälje, ut till bergshamra och hämtade emmelie, hem igen, in till norrtälje igen och hämtade sandra, lämnade emmelie ska om en timme åka in till norrtälje igen för att hämta en bil och hem igen, jag blir galen... haha dagen har gått superfort och jag har som vanligt inte hunnit med mycket.

I morgon ska jag in till skolan och redovisa en skitsak som jag är tokless på haha, sen ska jag fika med några från klassen eftersom det är sista dagen för mig i den klassen och förmodligen sista gången vi ses innan jag åker. Kommer blir så sorgligt, älskar min klass.





NEJ

Idag är det verkligen inte min dag...



Fick avsluta

Började baka peppisar med mammsi och sassi men fick avbryta mår så himla illa, börjar misstänka magkatarr efter all stress.

nu ska jag dra igång en rulle sen sova
höres i morgon



NU

Har precis dammsugit hela huset och torkat golven på nedervåningen och halva övervåningen. Nu ska vi ta den lilla röda bilen och styra in mot norrtälje, där vi ska uträtta några ärenden. kommer tillbaka om några timmar, och då ska här bakas. 



Massor

Idag har jag inte bara en grej som står på mitt schema... nej det är massor. Jag och sandra ska bla fixa och dona lite med pepparkaksdeg. Fast just nu mår jag illa så sådär jättesugen är jag inte :S Men det ordnar sig så klart, ska försöka ta bilder sen så ni får se kaoset, för kaos kommer de bli ;)





Pepparkaksdeg

Nu ska här göras pepparkaksdeg, så i morron blir det bakning som står på schemat =)



Ledsnat totalt på det här nu

Mår illa någon gång varje dag och snart blir jag galen, har ingen aptit och mår ärligt talat skit... Och inte vet jag vad det beror på heller, SUCK 



KLAR

Nu är jag klar med båda min PM, bara att skicka in. Gud så skönt, äntligen säger jag bara. Ska skicka in dom i morgon. Har faktiskt hunnit med en hel del idag, mycket bra Emma Olsson hihi

Nu som belöning kan jag ju å måla mina champagneglas i morron, ska sola och basta också, wiii. duktiga jag .

Nej nu är det dags att titta färdigt på sex and the city filmen, ha försökt se klart den tre dagar nu, men jag kommer bara halvvägs haha..

 

Sex_and_the_city.jpg

 

 




I mörkret

Min syster släpade ut mig på en ridtur, kallt var det. dessutom hamnade vi på en skogsväg som inte var lite översvämmad. Men det gick bra och vi fick igenom hästarna, tur de =)

Var ganska kallt, man är inte van vid kylan på samma sätt nu som när man var ute flera timmar om dagen förut. Har precis kommit in nu och käkat mat. 

Har bunkrat upp med böcker, pärmar och alla skolpapper under täcket i sängen. Tänkte att jag skulle sätta mig med nästa PM, är klar med det första nu iaf. Så jag kan andas ut och ha lite ledig tid, med bland annat målning av glas i veckan.

Vill att tiden ska gå fort till nästa söndag nu, sen kan den få gå lååångsamt fyra veckor framöver =)
Gud va jag tjatar om det haha, men jag saknar så mycket.

Nej nu ska jag ta tag i sista stunden som är kvar på denna söndag

va ska ni göra?

 



Done and to do

Nu har jag haft ett litet ryck här hemma, har lyckats hinna med
*  städat garderoben
*  städat rummet
* slagit in alla juleklappar
* provat lite kläder, eller ja Sandra fick prova haha

När Sandra har fixat klart i stallet ska vi bege oss in till norrtan och sola och basta. Sen måste jag plugga, blev nästan klar med recensionen på boken igår, så det är målet idag att bli HELT klar. Jag får nog dock skjuta upp målandet av mina gals, eller vem vet är jag tillräckligt effektiv kanske jag hinner det med =)
Fast och andra sidan kan det ju vara skönt att ha lite att göra i veckan också ;)

nej nu ska jag plocka ihop handduk och sånt så ska vi börja bege oss...


Ge mig sommar och sol tack





8, 5 år

Igår var det 8,5 år sen Munsboro Colm kom hem till oss. Finns ingen annan ponny som är som honom, han är verkligen unik. Han har nu startat SM 7 gånger sammanlagt med mig och min lillasyster, han har vinster upp till msv:a och mycket mycket mer , men framförallt har han funnits som en riktig vän som ställer upp så mycket han bara kan. 

Du är otrolig ponnyn min
     




Tredje advent

Hjälp vad tiden går fort. Nu är det i alla fall tredje advent och jag har som vanligt massor som behöver göras.  Som tur har jag en soft nästa vecka då jag bara går i skolan onsdag & fredag, skönt. Idag var min tanke att försöka hinna med:

* städa mitt rum
* skriva färdigt mina två PM som ligger och gnager
* måla mina champagne glas med en guldrand
* sola och ev simma
* slå in de sista julklapparna

va ska ni göra en dag som denna?




Det skrämmer mig som fan

Är så jävla rädd,rädd för att förlora allt det fina jag har... Jag är en känslomänniska jag vet



Som ett barn på julafton

Jag blir helt överlycklig när min mobil piper att jag fått ett sms, vet inte varför. Men det är tamejfan lika kul varje gång, känns som att få öppna ett paket, haha. Lättroad...
Har börjat me det de senaste dagarna. 




Beslut

det är så fruktansvärt jobbigt att fatta beslut, speciellt dem som verkligen är avgörande för hur allting kommer bli i framtiden. Jag har just nu ganska ont i magen över mitt viktiga beslut, kan jag inte bara få en uppenbarelse.?



ONT

vaknade upp med sådan smärta i ryggen, helt otroligt. Får sätta på mig tens sen. Det spänner så mycket i nacken ner mot axlarna så det gör ont att röra armarna, inte så värst kul kan jag säga. Att bara ta mig upp ur sängen i morse var ett projekt.

Nej nu ska jag inte deppa, de går säkert över tills jag gifter mig



Lucia

Då var det lucia idag, ligger fortfarande i sängen, bra gjort för att vara mig haha =) Lucia är som mysigast när man se något fint tåg och det SKA vara snö ute. Men i år verkar det som om vi får klara oss utan den.. Det var lucia tåg igår på jobbet (dagis) dem stora barnen lussade för dem små, hur söta som helt och verkligen duktiga. Dom sjöng massa sånger och alla kunde alla sånger, imponerad =)

Får se om jag orkar ta mig in till Norrtälje idag för att se ett stort luciatåg    



Ingen ro för tillfället

Kan verkligen inte sova, men min kropp skulle behöva lite sömn... Det är säkert för att jag sov mellan 15-19 när jag kom hem från jobbet. Fortfarande feber men det värsta illamåendet har försvunnit så jag kan nog andas ut för magsjuka haha, hemskt att ha det.
Vet inte om det är all stress och alla dumma tankar som gör att jag mår lite sisådär. Jag är den värsta analysmänniska man kan tänka sig, tänker på allt ur alla vinklar och vrider på allt till sin spets. Detta både på gott och på ont, just nu på ont för i det här läget borde jag nog följa mitt hjärta...

Jag känner mig så sviken, utanför på något sätt och det gör mig sårad. Just nu tar det hårdare på mig än om jag skulle vara som vanligt, men jag är inte som vanligt. Tufft, riktigt tufft är det nu.





Förvirrad

Känner mig så tom nu, vill inte gå in på alla detaljer men mycket handlar om resan. Har sådan ångest för vad jag vill och vad jag känner om allt. Nu är det iaf helg, och i morgon kommer Emmelie hem , min bästa vän. Och gud så hon är efterlängtad, är det nån som kan få mig att veta vad jag känner så är det hon, älskade vän, saknar dig så grymt när du bor i Halmstad. 



Som ni ser

...har jag en ny bloggdesign, och den är så grymt fin. www.sannasrum.blogg.se som har gjort den. En gullig tjej som verkligen kan sin sak =)

jag bugar och bockar än en gång =) Tack sanna



sjukling

fick åka hem från jobbet idag, mår illa och har ont i kroppen så idag jag tackar för mig



Trotsar vädret

Idag har jag trotsat vädret med att sola solarium, Har snöat i Uppsala och vräkt ner regn i Norrtälje, fasiken va trist väder tycker jag.

Annars en vanlig dag, har inte hänt så mycket. Förutom att jag fick mina restuppgifter för de dagarna jag var insnöad, fy fan säger jag bara, usch. Men det är väl bara att ta tag i antar jag. har nog bestämt mig för att strunta i tentan den 15 januari iaf, om jag inte får hemtenta. Kommer inte klara att skriva den så tätt inpå jag ska åka, kommer inte kännas någe bra. Nej nu ska jag börja med mina 2 PM.

Han en mysig kväll allihopa



Kroppen säger god natt

Jag vet inte vad det är med mig, är så jävla trött i kroppen hela tiden, vill bara gå och lägga mig. Så nu ska jag sova efter en hel dags jobb. I morron blire först skola och sen träning, slit och släp.  

Vill att dagarna ska gå fort till den 21, saknar dig Jonathan.



julfeeling

Har slagit in lite julklappar idag, känns som man börjar få lite julfeeling då. Det är mys. De krönte lucia idag i norrtälje och det var julmarknad också så det va massor med folk i stan när jag skulle fixa gravyren på *******, dom hade liksom missat en bokstav.  Men jag skulle gärna ha lite snö och lite ledigt, skulle bli ännu bättre då ;).   



andra advent

Idag är det andra advent och exakt 6 veckor kvar tills jag åker. Känns så nära nu och jag har inte ens funderat över vad jag ska ha med mig haha jaja det löser sig nog.

pluggar som en dåre nu, för att få så mycket gjort som möjligt innan jul, skulle ju vara skönt att slippa öppna böckerna över jul och nyår kan jag tycka. Men känner jag mig själv rätt kommer jag få dåligt samvete om jag inte gör det. BRA EMMA

jag vill så gärna ha ledigt, ska det vara så svårt ;)
nej usch va gnällig jag blev nu, inte bra.

ska plugga vidare innan jag och min superbil ska rulla in mot träningen, *hoppar av lycka*



trött men vaken

jag är så förbannat trött, men kan verkligen inte sova, har försökt och försökt. Så nu sitter jag här, gav upp mina sovtankar och ska kanske stoppa i mig lite frukost snart istället. Idag är det söndag och det betyder ny arbetsvecka i morgon. Jag misstänker att den veckan kommer springa förbi med tanke på hur fullbokad min är. 

måndag- jobb 9-19
tisdag - skola + träning på kvällen
onsdag - skola
torsdag - skola + träning på kvällen
fredag - jobb 9-19  

sen ska jag försöka klämma in att sola lite solarium också så att jag slipper vara så blek till jul när Jonathans familj kommer se ut som pepparkaksfamiljen själva ;)


Den finaste ponnyn som finns och jag i kumla, denna klass kvalade vi till SM för första gången, Colm 7 år, jag 14





sakna

Att vara ifrån någon när den är "nära", på ett "resbart" avstånd är för mig inga problem. Men så fort jag vet att det inte går att ses så är saknaden stor från första stund. 

Just nu har jag ont i magen, hur ska det här gå?

Hur upplever ni att det är? När saknar man någon? 



bjuder på den

en bild på liten Emma, enligt mig själv var jag ganska söt faktiskt...





Jul-lov eller?

För ja det känns som jullov hela tiden, så det går inte fort att läsa inte haha, tänker hela tiden att jag är ledig. Men det är jag definitivt inte alls, här e de fasiken ingen ledighet :)

I morgon ska jag fuska, jag ska åka in till thaien och träna lite, slå på säcken lite och kanske sparka ett och ett annat ben =). det kan ju knappast bli värre i ryggen iaf. Ska bli så grymt kul, sen efter tänkte jag unna mig lite solariumsolning, gäller att passa på. Ser fram emot båda innan en hektiskt vecka. Gåre bra å träna i morgon tänkte jag fortsätta fram tills jag åker så får läkaren säga vad han vill, så det så...  Har inte tränat sen i somras typ, och det är illa. 

fattar inte varför jag inte kan ladda upp bilder, jaja ni får klara er utan 



Lördag

Det regnar som bara den ute, synd att det inte är snö kan jag tycka. Mamma och jag har varit ute och plockat mossa att ha med i julgrupperna. Ska snart fika lite var det tänkt, sen är det dags att plugga. Har inte kommit igång än, idag är ingen bra dag, idag är en sådan dag som jag tänker för mycket då blir det inte så mycket gjort. 

Hur som helst är det härligt med helg  



klappar små

Har jag köpt idag, är faktiskt färdig. Första året jag kan pusta ut i tid och jag är så nöjd med alla klappar med tanke på min nästan obefintliga ekonomi. Jag och Jenny knixade ihop det himla fint. 

Ska väl försöka sätta mig på söndag och slå in de klappar som inte är det än, så det blir mys, får bli te, tända ljus till och tycka synd om mig som inte kommer ha min älskade hemma då. Men det ska jag nog överleva det med, är skönt med lite egentid ibland också =) Men helst kan han få hålla sig hemma ;)



 



ensam och övergiven

Sitter här hemma i soffan och gråter floder för att alla har övergivit mig för annat, okej riktigt så illa är det kanske inte. Men ensamt känns det =( 

Har varit en lång dag idag, och jag erkänner hur jävla trött jag är på att plugga just nu, blä. Men som alltid, bit i det sura äpplet och kör på, inte så lång tid kvar nu och det ska bli skööönt med jul och vintermys innan jag drar mot varmare breddgrader.

I morgon är det jobb som gäller, bara kortdag för mig, så det blir lagom, mer orkar jag inte. Nästa vecka tycker jag vi kan hoppa över, tidiga mornar och sena kvällar hela veckan. men och andra sidan så är det Lucia och det är mys. Oj nu känns det som att jag först gnällt på saker men sen övertalat mig själv med något positivt efter haha vilken psykologi, på hög nivå...

nu ska jag ta fram min Ben & jerrys och kolla på sunes jul.





god morgon lördag

vädergubben hörde min önskan för tänk nu ligger det lite vitt på marken. Blir en lång dag idag, har precis käkat frukost och ska åka snart. Hörs när jag kommer hem från Uppsala igen.

Ha en bra dag ! ! ! 



den eviga planeringen

Varje kväll innan en vardag är det familjeplanering här hemma hos familjen Olsson, när och var börjar och slutar vem, vem ska ha vilken bil, vem åker med vem?... haha med andra ord lite planeringskaos, men oftast löser vi det finfint. Har ni också planering på hög nivå hemma???

Det är sååå tråkigt väder och gudars vad jag längtar efter värmen, ska bli såå skönt så att åka ! ! ! Jonathan den fuskisen åker med familj till Thailand redan på lördag för att ha det förbannat bra i två veckor medans jag ska slita häcken av mig härhemma. Ska fixa allt innan resan, plugga och packa ner mitt rum i flyttkartonger, sorgligt. Efter 20 år i ett och samma hus blir det nu aldrig mer från och med Januari. Skönt med förnyelse faktiskt om jag ska vara ärlig. Har redan planerat hur jag vill ha det i min lägenhet, det kommer bli så fint så. Men först ska jag njuta av livet i Sydafrika ett år. 

Nu väntar bonde söker fru och sen duschen, får sovmorgon i morgon , behöver inte åka hemifrån förrän 9 det gillar jag. 
ha en trevlig kväll allesammans.


Barcelona 2007



jag erkänner

Jag vill ha snö och minusgrader, det är värt att frysa lite om tårna... Jag vill få tillbaka den mysiga julkänslan, för på något sätt så kopplar jag av mer då och stressar mindre. Så ja, jag är avundsjuk på er som har snön hos er nu.

Ska snart åka och hämta syster vid bussen...

sno_i_traden_435x289.jpg




samsung kamera säljes

samsung i70 kamera säljes då jag anser att den har för mycket funktioner för mig. Den är mycket sparsamt använd och i jättefint skick. Har allt i orginal kvar. Det är 7.2 megapixel vilket ger bra upplösning på  bilden. 3x optisk zoom, ansiktsigenkänning, antiskakfunktion, stor display och  man kan dessutom använda den som en MP3 spelare... som sagt en fin kamera med mycket funktioner och smidig att ha med sig överallt. Färgen är silver och man drar ut den så "fotoglaset" skyddas från smuts när den inte används. kan maila fler bilder om så önskas, Nypris 3399kronor, nu 1000 kronor . Priset kan eventuellt diskuteras.

fick inte upp någon bild nu



lårkaka eller vaccination?

var igår och vaccinerade mig. Kommer in till läkaren och berättar att jag ska till Sydafrika ett år, och säger att jag vill vaccinera mig... Läkaren frågar direkt vad jag då behöver för vaccinationer, då undrar jag: HUR I HELA FRIDEN SKA JAG VETA DET??? han har så klart inte heller någon aning, så vi tittade och slog upp vad jag behöver, det gick 10 min... 20 min... va tusan ska de va så svårt?? haha. Hur som helst, efter ett tag har vi kommit fram till beslut, jaha de blir totalt 5 sprutor och två "huttar" som han kallade det, som jag själv ska se till att ta en och två veckor innan jag åker... Visst himla bra tänker jag.

Vi sticker i vänster arm, höger arm och sen låret, känns typ inte alls för övrigt. Han berättar fint att jag måste sitta ner i väntrummet eftersom jag fått så många på en och samma gång och att de skulle kolla så att jag mådde bra efter en kvart innan jag får köra hem... Går ut i väntrummet, där sitter ca 25 st som också ska vaccinera sig, alla stirrar lite hopplöst på mig då jag var där inne en låååång stund, så mitt i alltihopa glömmer jag bort att vänta och sätter mig snällt i bilen och kör hem, bra minne Emma ! ! ! SLUTSATS: virrig Emma och virrig Doktor ;)

Men jag kom hem himla hel och fin iaf, tur det... Nu undrar ni säkert vart jag vill komma med detta oändligt långa och tråkiga inlägget? jo blev mycket riktigt yr som doktorn sa och febern var ett faktum inatt, dessutom känns det som om jag har fått världens lårkaka, varför va de ingen som sa något om det ??? jävla gula febern- spruta, haltar runt som en enbent höna, himla smidigt och vackert...

 

3447786819.jpg
 



julkalender

Jag har i år ingen aning om vad som visas som julkalender, måste kolla upp det... Vet i alla fall att det inte är Sunes jul. Varför kan man inte bara ha den igen? den är ju såå underbart bra och tänk så många tittare det skulle bli... För jag vill också följa julkalendern men bara om det är Sune... så nu har jag fått det sagt !!!

jul91.jpg

(bilden lånad från aftonbladet)




det vill inte

mina inlägg publiceras inte jag blir galen



Och det öser ner

Fy fasiken vad det regnar ute idag, det värsta jag någonsin sett!! Börjar bli lite irriterad på att inte vädergubben kan bestämma sig för vilket väder det ska vara ute, nu kan han gärna få bestämma sig enligt mig...

Har ledig dag från skolan idag, skööönt. hade planerat så fint att bara få vara hemma och göra ingenting, men nej så blire inte för det är MASSOR jag måste fixa för resan ska bla fixa:

*Pass
*vaccination
*försäkring
*kort till internationellt körkort
*hämta ut mediciner 

och massa, massa mer....

Så jag har en del att göra idag, får se hur bra jag mår efter mina 711 sprutor jag ska få, återkommer med det senare ;) Ska åka in och fika med mormor först, träffas ju inte lika ofta sen dom flyttade från gården, så istället för att bo 50 meter ifrån varandra så har det blivit 1,5 mil.... TRIST, men sånt är livet, hoppas dom vill bo med oss sen, för jag har världens bästa morföräldrar...

Okej nu blev inlägget, lååååångt och tråååkigt så nu ska jag sluta det här och kolla efter nyårsklänningar ;)

Önskar er en  trevlig dag i regnet  



frusen

ända in i benmärgen, ingen som har varit hemma och eldat idag så jag sitter här med dubbla långkalsoner + mjukisbyxor och t-shirt + dubbla tjocktröjjor haha intressant information va? ;) skriver bättre inlägg sen, ska börja laga lite mat snart =)