Spinning

19.45 sätter jag mig på den där förbannade cykeln för att sen svettas sönder en timme, skönt va??? ! Jonas är på någon byggtjossan tror jag. Skönt att få lite lugn och ro hemma. Nej hörrni, dags att bege sig mot friskis, bjussar lite på min outfit och min så jävla smarta shakeblandare. Den är liksom uppdelad i flera sektioner så man behöver inte blanda på en gång hur bra som helst. När man tränat klart är det bara att skruva loss botten med pulvret i och hälla i mjölken. Jag tror jag dör så bra. (Eva btw den är jättegod med vatten också ;) )
.
Brallor från nike (födelsedagspresent från syrran), tröjja gina tricot, pannband inse 
    



Sista september för det här året

Jösses hörrni va händer med tiden. Hur fort går inte åren. nu idag är det den sista september... igen. Ujja de gäller att leva här och nu. Jag sitter nerbäddad i soffan med en helveteshemtenta som jag inte får någon ordning på. Har hunnit med ett rejält arm och magepass på gymmet. Ska ta något att äta, ta en paus och gosa med mormors valp sen ska jag köra hårt på fråga tre. Ikväll är jag solo hemma, så jag tror jag ska sysselsätta mig med ett spinningpass klockan 8.
hej på er 
bjussar på en liten bild på våran framtida trappa, den kommer nästan se ut såhär :) 



Att tänka på




Träning i två timmar, GULD

Hej på er. Har precis kommit hem från gymmet, två timmar spenderade vi där. Tränade skuldror, rygg armar och mage. Det tog och man känner sig otroligt duktig efteråt. Ska ta en dusch nu och sen blir det middag och sista plugget inför tentan då jag jobbar i morgon. Hoppas ni haft en mysig söndag och är laddade för en ny arbetsvecka.
KRAM  



En helt vanlig lördagkväll

Efter en ganska seg dag i soffan djupt inne i sociologiska teorier tog jag en välbehövlig promenad i skogen. Det finns inget som piggar upp en lika mycket som frisk luft gör. Hittade en hel del svamp, mysigt att smyga runt bland träden i lugn och ro. Va säkert ute en timme. Nu ligger svampen på en tidning och torkar. Väntar på att Jonas ska komma hem så vi kan laga middag. Borde egentligen plugga mer men jag orkar fasen inte. Tror jag ska bädda ner mig i soffan med ett glas vin framför den tecknade filmen bilar. Min kropp är så otroligt trött efter vårat hårda träningspass i morse så den skriker efter vila. Hoppas ni har en mysig kväll



Dags att bege sig mot gymmet och skaffa träningsvärk i fler kroppsdelar

God morgon på er :) Sitter och väntar på att Jonas ska bli klar så vi kan åka till gymmet och köra skiten ur våra ben och magar. Igår hade jag en helt underbar dag. Körde en löppass på morgonen, 100% i uppförsbackar och utfallssteg i nerförsbackar (min rumpa mår skit idag haha) kan ju inte säga att de gick jättebra hade väldigt sega ben. 
Marika kom sen och hämtade upp mig för en dag i täby centrum, jag skulle inte ha något kom hem med tröjjor, tre par skor byxor ja ni fattar själva. Det enda jag skulle ha va en ipod då min är trasig, blev en liten guldig Ipod shuffle, liten så in i helvete, perfekt för ensamma träningspass, visar bild senare. klockan 8 kom C och P på besök, vilka människor asså helt underbara. Vi skulle kolla på Idol, jag tror ingen av oss vet vad som hände haha. Munnarna går i ett ja herregud vilken bra kväll med fina människor i soffan :) Kom i säng sent och hade sovmorgon till klockan 8 idag, hör och häpna. När jag är tränad och klar för idag ska jag krama på mina kusiner som är hos mormor och morfar och plugga dagen lång. Hoppas ni får en fin lördag
KRAM



Ett proteinpulver att höja till skyarna

Ni som har följt min blogg ett tag vet att jag gillar att träna och gör det ganska ofta :) Har försökt mig på olika kosttillskott som jag faktiskt behöver då jag pendlar och har svårt att äta ofta och på regelbundna tider. Har försökt mig på ganska många olika tillskott och de har smakat rent ut sagt för jävligt så det har slutat med att jag slängt 300 kr i sjön då jag inte druckit upp dem. Nu gjorde jag ett nytt försök och köpte hem Charlotte Perrellis nya påhitt, specialanpassat för kvinnor. Detta är magi det smakar helt underbart. Håll alla tummar för att det även hjälper och inte bara smakar bra. Tänkte utvärdera om en  månad när min förpackning är slut, så får vi se m det har blivit någon skillnad.

 



Älskade höstluft

Har haft en gryn dag på jobbet, jag och bästa Matilda har hållt ställningarna :) Snörde på mig löparskorna så fort jag kom hem och tog ett rejält pass. 1,5 km uppvärmning sen intervall i backe 10 gånger fullt ös och nerjoggning. Det tog ordentligt kan jag tala om. Joggade lite lätt hem den sista km och va helt sjukt trött i benen. Älskar den friska höstluften som kyler ner lungorna lite lagom. Hemma väntade en varm dusch och middag, GULD :) Nu har jag landat i soffan, snart är det dags att krypa ner i sängen. I morgon ska jag och hjärtat starta dagen på gymmet. På mitt träningsschema är det armar som gäller. 
Hoppas ni har en bra kväll



Vecka 38

Vart tar tiden vägen, har det verkligen gått 37 veckor på de här året??? galet. Ligger hemma i soffan och myser med tända ljus för mig själv. Jonas är hos Erik och instruerar. idag har det varit jobb på schemat, en ganska lugn dag vilket är såå skönt, senaste tiden har mest bestått av STRESS. Hur som helst hade jag min lediga dag från träning idag *suck* gillar inte dom dagarna men dom är ack så nödvändiga. I morgon ska jag först jobba sen gå på föreläsning till 15, sen blir de att ta sig till Norrtälje för ett gympass.
Idag har det varit så frisk luft ute, galet. Kallt men så mysigt när löven börjar skifta färg och man kan krypa in i en stor gosig halsduk. Hösten är en bra årstid, den här hösten kommer bli en bra höst.
Hoppas ni har fått en skön start på den här veckan.



Träningen är avklarad för idag

Är ju inte mindre trött i benen nu. Sprang först en halvmil sen blev det balansövningar för bålen. Lite lättare benövningar blev det också. Skönt att få en riktig genomgång såhär innan nya veckan drar igång. I morgon är min vilodag så de gör ju inget om jag inte kan gå ;) Har precis kommit ut ur duschen. Ska snart börja fixa allt tills våra matgäster kommer :)
Hoppas ni njuter av lugnet denna söndagseftermiddag.
Bjuder på en suddig träningsoutfit 
 



11.53

Hej på er. Sitter i soffan och laddar inför ett pass på gymmet. Har pluggat effektivt nu ett par timmar så de ska bli skönt att få röra på kroppen lite. Det värsta är att jag har träningsvärk så jag knappt kan ta mig upp ur soffan, helt sjukt. Kanske lag på lite väl tunga vikter efter min vila haha. Jaja man känner i alla fall att träningen har tagit. Igårkväll var jag och Jonas ute och åt på påG, entrecot för hela slanten. Inte helt fel. När vi kom hem blev de film i soffan och det är ett under att vi båda höll oss vakna.
Blir en ganska lugn Söndag i övrigt, Jonas mamma och co kommer på middag lite senare i eftermiddag. Efter träningen ska jag försöka sova ikapp lite så jag är pigg för den kommande veckan som kommer bli tuff med jobb och skola. Vad ska ni hitta på idag?
Kram
me and little´sis



Rädd för att allt är för bra

Mitt liv är helt perfekt, jag har världens finaste lägenhet på landet med egen badstrand, Världens bästa pojkvän som bara är helt perfekt, en helt underbar familj + vänner som ställer upp i vått och torrt, ett jobb jag älskar att gå till med de finaste kollegorna, min utbildning är klar om 8 månader, vi har börjat rita på "vårat" hus (fatta hur stort det är) livet leker och jag älskar allt... Jag är livrädd att något brister snart, jag har det alldeles för bra. Men jag antar att jag ska sluta tänka och bara njuta av allt som det är just nu.



Lördag morgon och pensionärerna är vakna

Vi vaknar senast halv 8 här hemma hos oss, man kan fundera på hur gamla vi är 22 och 25 eller 82 och 85? Igårkväll blev de mys i soffan framför idol med ost och kex, inte helt fel :) Nu sitter vi och väntar på att gymmet ska öppna så vi kan träna lite idag också. Idag står det för min del armar på schemat. Tränade ben igår och jag kan knappt gå idag sån jävla träningsvärk rent ut sagt. Hoppas den går över fort fort. Annars blir det mest till att plugga idag, har tenta om 1,5 vecka så nu gäller det att ligga i. Känns så otroligt skönt att skolan snart är över, exakt 8 månader återstår, helt galet. Längtar så jag dör. Hoppas så innerligt på att jag får ett jobb på studs som jag trivs med. Jonas har ju börjat rita på "vårat hus" som förhoppningsvis står uppe 2012, kan knappt vänta. Jag har sånt flyt i mitt liv just nu, nästan att man blir rädd för att de är för bra. Nej nu ska jag göra annat, hörs kanske senare idag. Bjuder på en bild på huset :)



barnlycka

Hej på er. Tänkte bara kika in här en snabbis mitt i allt plugg. Har varit och hälsat på en fyra dagars gammal bebis <3 vilken snuff asså. Helt sjukt. Jonas satt i 20 min typ och höll, hans leende va oslagbart haha jag tror någon är lite sugen på egna kids ;) Nu har solen kikat fram bakom alla moln, de regnade ju inte lite i morse när man va ute och sprang, jisses. Nej nu ska jag vara lite duktig och plugga effektivt här ett tag så jag kan slappa ikväll. Kram på er 
 



14 September

Tiden bara springer iväg, vart tog sommaren vägen? idag har det varit riktigt höstrusk ute, regn och typ storm. Va duktig i morse och gick upp klockan 6 för att ta en springtur i dimman och den friska luften. Slängde in en maskin tvätt innan jag åkte till skola och sen jobb. Haft en skön dag, mycket att göra men jag har världens bästa kollegor så de löser sig alltid. I morgon är jag hemma och pluggar, skönt att ha en dag i veckan då man verkligen kan sitta hemma och koncentrera sig på det. Nu ska jag proppa i min chips och kolla på TV, perfekt en dag som denna :)
kram på er



Bakis, eller?

Idag minns jag varför jag dansar nykter. Mår så in i himlans dåligt såhär dagen efter, det är vidrigt. Inte kan jag sova bort skiten heller. Nåja kvällen igår va riktigt kul, jag är stolt  att jag inte är någon som springer runt och snackar skit och tittar snett, raka puckar ska de va.
Hur som helst har placerat mig i soffan och här kommer jag ligga ska jag tala om. Borde öppna mina skolböcker men vi får se hur mycket de blir med de. Nu blir det inte alkohol på en lång tid framöver de e en sak som är säker.
Ha en fin dag kära ni.
 



Härliga lördag

God morgon. Klockan är nio och jag har redan hunnit en del. Tog en springtur i dimman (gick väl sådär lite ont i magen måste nog ringa fabror doktorn snart) Slängde in en maskin tvätt och städade åt mina små djur. Har precis slängt i mig lite frukost. Ska nog hoppa in i duschen i det närmsta. Ikväll blir det 20+20 årsfest, kan bli hm intressant måste jag säga. Får se hur många intriger och draman kvällen har att bjuda på. Nej hörrni slutbabblat nu ska jag göra annat.
Önskar e en trevlig lördag iaf  



Stockholm

Hej på er. Haft för mycket de senaste dagarna för att skriva men i am back ;) Haft en mysdag i Stockholm, mestadels själv vilket faktiskt varit enormt skönt. Började med en lunch med jobbet. Finaste chefen Åsa slutar och börjar på nytt jobb nästa vecka så vi käka på ciao ciao och de va helt grymt gott. Blev fruktansvärt mätt. Efter det begav jag mig in till centrum för lite shopping. Har i stort sett inga jobbkläder att klä mig i nu så det blev lite investering i det, en kjol, byxor, jacka och topp. Känner mig nöjd men behöver egentligen fler toppar. Men det får vänta. Dagen sprang helt sjukt fort iväg och nu sitter jag här framför TV:n med tända ljus och myser. I morgon ska jag ta mig ut på en springtur sen blir det plugg hela dagen och fest på kvällen. Låter som en bra lördag för mig.
ha en fin kväll 
Kram 



NOLL MOTIVATION

Herrejisses, vart är min klädmotivation. Känner att jag skulle behöva en eller TVÅ nya garderober. Ujja, avskyr att plugga ibland, dålig ekonomi = inga nya kläder. Men jag kör på lodarstilen ett tag så får vi se om det löser sig sen. Käpte iaf två nya jobbkoftor idag, som behövs. Måste ge mig ut efter ett par sköna jobbyxor som är SKÖNA och smidiga att ha på kontoret på dagarna. Får väl se om de blir en sväng till stockholm på fredag och fixa de. Har landat i soffan efter en ganska chill dag som sprungit iväg alldeles för fort. I morgon är det jobb och skola om står på schemat



8 September

Startade dagen på ett helt perfekt sätt. Vaknade bredvid mitt hjärta, tittade ett avsnitt av one tree hill och sen tog vi oss ut på svampjakt i skogen. Efter 1,5 timme kom vi hem med lite gott i påsen som numera ligger i våra magar :) Ska dra oss in mot norrtälje snart och hämta våra barstolar :) Fram mot eftermiddagen blir det plugg på schemat.
Ha en bra dag och njut av det fina vädret hösten bjuder på idag 



MY BIRTHDAY

22 år idag nämnde jag att jag får ångest för att jag blir gammal ??? Har haft världens bästa födelsedag. Fått fina presenter av allihopa, typ allt jag önskat mig och lite till. Ni är BÄst 
liten Emma



Söndagsångest

Jag hatar söndagar, fast jag vet att jag inte borde. Man vet att den sköna ledigheten snart är slut. Jag måste lära mig att inte ha den ångesten och njuta av att vara ledig hemma tillsammans med min älskling. Nåja i morgon är det jobb som gäller. Hoppas på att magen inte bråkar för mycket med kramper, det har ju inte gått över riktigt än. Men det ordnar sig alltid nej nu ska jag krama på min babe och njuta av det sista på denna söndag i morgon fyller jag år :(



Jag älskar att loda runt i min pojkväns för stora mjukiskläder

God morgon. Känner mig lite segpigg sådär. Spenderade kvällen i stockholm med syrran igår och damp hem i sängen halv 3 och vaknade tidigt i morse såklart. Har varit nere och hängt lite tvätt såhär på morgonkvisten :) Jonas står i duschen och jag myser i soffan med hans stora fluffliga mjukiskläder. Älskar att loda runt i hans kläder när jag är ledig, gosa in sig i luvan som är alldeles för stor och ha byxorna alldeles på tok för långt ner för att dom är för stora. Det fina med det hela är att man inte behöver bry sig för går man utanför dörren så finns det inga grannar, möjligtvis en och en annan älg ;). 
.
För övrigt börjar vi bli friska båda två. Jag har fortfarande lite kramper i magen emellanåt men ska jobba i morgon iaf. Idag ska vi båda gosa ner oss under täcket och titta på film. En helt perfekt höstdag om jag får säga det själv. Om magen tillåter kanske det blir en promenad också :)
Ha en fin dag 



Lillasyster min blir stor

Älskade Sandra nu är du (nästan) stor, 18 hela år har du varit en del av mitt liv. De tackar vi för. Hoppas du får en fin dag, älskar dig.



Fix och trix

Sitter i soffan och hämtar krafter för lite plugg. Pappa och Jonas fogar kaklet i köket och de blir så fint så, ska visa bilder sen. Skönt att få det klart. Vaknade av magkramper strax före 7 och sen va man ju tokpigg, lika bra att ta sig upp. Tog tag i att flytta in mina små kaniner, nu tror jag dom fryser ute på natten, så nu står dom inne i värmen i sadelkammaren. Har även haft en pratstund med mormor och morfar, tänk så mycket minnen från min barndom som jag har tillsammans med dom, helt otroligt. Ska försöka ta mig in till norrtälje och köpa presenter sen. Efter det lär det väl bli en hemmadag :( skulle egentligen ut med mina systrar, den minsta fyller ju myndig idag men min mage säger stopp. Får sitta ensam hemma i soffan och glo ikväll då hjärtat mitt ska på casino.
Nej nu ska jag plugga en sväng tror jag.
På återseende ;)
  



Höstrusk (mys) utanför fönstret

Vaknade på tok för tidigt med värkande mage, tog mig upp och ligger nu i soffan och slötittar på nyhetsmorgon. Regnet smattrar mot plåttaket och ljusen är tända på bordet. Jag kan inte neka att hösten är en årstid jag älskar. Idag händer inte så mycket, ska vara hemma och vila försöka få i mig mat som jag får behålla, kanske plugga lite så jag hinner ikapp och ligger lite före. Kanske dra på en rulle och gosa ner mig under ett täcke, vem vet blir en riktig kurerande dag i alla fall. Hoppas jag är fit for fight tills på måndag för då är planerna att träningen drar igång på allvar efter semestern. Nåja, hoppas du får en bra dag njut av höstrusket.
Kram kram
bjuder på en bild från förra årets svampplockning hehe :)



Egypten

ska dra en lite sammanfattning och ge er lite bilder från Egypten nu när jag ändå är hemma och är sjuk :( Två veckor spenderade vi i denna stora sandlåda. Hotellet Dream beach resort i Sharm el sheikh va helt okej men maten va hemskt. Jag och Jonas gick ner en hel del pga att vi inte kunde äta, minde god mat och ont i magen resulterade i att vi hoppade över både middag och lunch. Så villl ni banta åk till Egypten, skämt åsido. Värmen va underbar, solen sken varje dag och inte under 40 C. vi badade och snorklade i röda havet och såg massa balla firrar, tog en dagstrip till kairo och upplevde pyramiderna. Vi har tagit hand om varandra och njutit varje dag. Borta bra men hemma bäst, känns skönt och mysigt att vara hemma när mörkret och hösten smyger sig på. 
 



Han med stort H

Ska ge er en uppdatering om hur vi hade det i Egypten när tid finns. Ville bara kika in och skriva hur mycket Jonas betyder men sen kom jag på att jag aldrig skulle få ner det svart på vitt för det finns inga ord. världens bästa pojkvän utan tvekan. Älskar dig hjärtat ;)