Illa

Nu har det verkligen varit dåligt med bloggning. Har verkligen haft fullt upp hela tiden, bland annat med utbildning på nya jobbet som tagit massa krafter men varit väldigt givande. Har haft ett par dagar ledig då jag hjälpt pappa på bygget och nu har äggskelettet kommit upp på stallet vilket är superkul. Sommaren närmar sig med stormfart och jag älskart trots att mina dagar  ska fyllas med jobb ända tills den 7 Augusti. Men vad gör de när man vet att man får en långsemester i Thailand i februari med min karl :) 

Nej ska kirra lite lunch nu, magen kurrar



Ryggproblem

Kunde knappt resa mig ur sängen i morse och har knappt sovit något alls i natt. Hemskt är det att bara ligga och ha ont. Jag som trodde att det äntligen var på väg åt rätt håll, tji fick jag.  Tror att det kan bero på att jag red Sandras båda hästar markarbete igår och min rygg inte riktigt är van vid det. Nåja idag ska jag och Jonathan in en sväng till Norrtälje för att handla byggplast som ska sättas upp på fönstren i nya stallet så att inte cementen skvätter på dom när plattan ska gjutas. Tänkte passa på att handla mig ett par shorts, äger inte några alls vilket börjar bli lite jobbigt när det är fint väder. Hårinpackning skulle också behövas i mitt stackars hår som för tillfället är lite hängigt. Kanske dags att ta hand om håret man har? 

Jag och världens sötaste Grå




jag och Ruwne




Ut

Nu är det dags för mig att sätta mig i solen och steka, det är varmt =)



Utlandstjänst

I och med mitt "nya" umgänge, dvs militären i Halmstad har jag fått en idé som jag är sjukt taggad på. Efter min utbildning är klar vill jag göra utlandstjänst inom militären som civil. Det vill säga vara personalansvarig för de som gör utlandstjänst inom det militära och sjukvårdare. Man har hand om de arbetsrättsliga och administrationen bla. Det ligger nu ute 2 tjänster i Afghanistan som som jag är behörig till efter min utb. Man får som civil genomgå 4 veckors förberedning, dvs militärt, att lära sig skjuta bland annat. Är så sjukt taggad, skulle så gärna vilja hjälpa om jag kan. 

Det här blev nu ett av mina mål med livet.

- Göra utlandstjänst



En ganska kylig dag i Maj

Har inte hänt så mycket idag. En riktig softardag, men de behövde jag efter min långa resdag igår. Jag och Jonathan har gosat med grannens lamm, så underbart fluffiga och söta. När vi skulle gå därifrån skuttade två igenom staketet och skulle följa efter oss. Fick panik, för hur skulle vi få in dom igen? haha men de löste sig som tur var och dom skuttade in igen. 

Bilder från idag, fotade och redigerade av mig =)

 


















Emma trött på en buss




Surf på bussen

Har passerat Örebro för en liten stund sen. Börjar bli ganska långtråkigt att åka buss nu *suck*. Men inte så långt kvar som tur är. Sen har jag ju bara tunnelbana och en buss kvar ;). Tur att jag kom på att man kan surfa på swebusexpress, smarta jag =)

Jag vet att jag har tjatat om sommar i stort sett sen förra sommaren men måste bara få säga att jag är så sjukt sugen på att åka skidor just nu haha. Hoppas verkligen vi gör som familjen Emmoth planerade = åka upp hela gänget till sälen och åka massor en vecka i vinter. Hur mysigt som helst. Älskar att åka skidor. Sist jag åkte var i Hemsedal (Norge) med mina grabbar. Så sjukt kul vi hade, besteg bland annat berg i pjäxor haha. Jag hade ganska precis tagit bort mitt gips så egentligen var det kanske ingen bra idé att pula ner min svullna fot i pjäxorna, men oj så bra det kändes att få åka ikapp med vinden och glömma bort sina bekymmer. Hade ganska många då, älskade Jesper som tog med mig, det är en riktig vän som gör sådana saker för en =)

Nej nu ska jag läsa min (läs Emmelies) braiga bok =)

Hörs i morgon

KRAM  



i väntan på...

Klockan är i skrivande stund 8.50 och jag sitter på biblioteket i Halmstad och väntar på bussen. Det är två timmar kvar tills bussfan går vilket suger då de är dödens trist att bara vänta. Sen kommer jag sitta på bussen 1,5 h till Göteborg där det blir lite mer än en timmes väntan igen, sen äntligen kan jag gå på bussen mot sthlm då jag kan sooova massa timmar. 

Har precis  druckit en kopp thé, som inte var det godaste jag druckit direkt, men den gick i. Det är en riktig thé-dag idag för utanför väggarna är det typ storm, ösregn och mörkt som natten. Riktigt ruggväder och underbart väder när man ska sitta på en buss i 10 timmar. Har laddat min ipod med massa bra musik som jag riktigt ska njut av, förhoppningsvis hela vägen om batterierna vill så.



En trött jag på bibblan 



Sista kvällen

I morgon är det hemresa som gäller, vilket känns lite trist. Lämna bästaste Emmelie är ju inge kul. Det gör inte saken bättre att vi kanske inte ses förrän dom kommer upp till norrtälje i juli typ :( Men vi ska nog klara oss, hoppas jag. 

Idag har jag lyckats få massa blåsor på fötterna vilket är allt annat än skönt. Vi tog en promenad ner till stan som är en ganska bra bit att gå. Fikade lite och jag köpte en ny bikini eftersom min gick sönder i Afrika. Sen har vi mest dampat oss som bara vi kan göra och jag känner mig så oerhört glad med denna människa, hon är mitt lyckopiller. Haft brottningsmatch med Uffe och låst in oss på toan med chokladbollar har också hunnits med, haha. I morron åker jag härifrån typ halv 8, sen har jag en lååång dag framför mig med massa timmars väntan och resande med buss så nu ska jag packa det sista, ta en dusch och göra liten salladslåda =)

God natt gott folk

 



Inredning


Älskar väggord, kan vara det finaste att piffa upp en inredning med. Dessa två är mina absoluta favoriter och kommer garanterat pryda väggarna i mitt framtida hem =)






Solen?

Har nu varit i Halmstad i tre nätter. Har spenderat mina dagar på stranden och solat. Så underbart med värme och sol, ja jag vet att jag dyrkar solen ;) Vaknade dock upp till en molnig himmel vilket inte var så kul, men nu ser det ut som om det spricker upp. Kanske kan sola ansiktet lite på en filt där det inte blåser. Har fått en del färg och vill faktiskt inte tappa den nu, så hoppas på att kunna underhålla den lite. 

Jag och Jonathan har heta diskussioner angående flytt till lägenhet i september och att åka till Thailand i februari, men ekonomin ställer till det en aning, tänk om man var ekonomisk oberoende !

Vi får prata igenom det ordentligt när jag kommer hem. Känns så trist att man ska leva så fattigt när an studerar. Det är väl när man är ung man borde ha mer pengar då man har flera möjligheter att kunna typ åka utomlands och så.

Nej nu ska vi aktivera oss på något sätt ;)
Ha en bra och förhoppningsvis solig dag 



Landat mina vänner

Har landat i Halmstad efter en ganska lååång busstur, men jag ska inte klaga för det var skönt att få göra "ingenting" ett tag. Åkte direkt ner till östra stranden där det grillades och eldades. Satt på en stock och kollade ut över havet som månen speglade sig i, mys. Sen drog folket ner till stan och vi "tråkmånsar" åkte hem för att ta plats i sängen och samla krafter för dagen som kommer i morgon. Vi hoppas på fint väder i morgon då jag ska hänga med Uffe (på stranden troligtvis) eftersom Emmelie stackarn ska tentaplugga. 

God Natt och sov gott


saknar dig Jonathan, dröm sött