Så kan de va..

Sitter i soffan helt slutkörd i både knopp och kropp. Haft en TUFF dag idag, upp kvart över 5 och dra till jobbet, klart en nackdel att pendla. Haft stressigt med mycket att göra hela dagen. Tog dock ett skönt break mitt på dagen och lunchade med min fina Eva. Är det inte fantastiskt hur vissa människor bara klickar? glad att jag träffat denna sköna böna. Vi planerade att ta med våra karlar och käka middag tillsammans någon dag, det ser jag fram emot. Öste på hela eftermiddagen så jag skulle kunna gå hem vid 5 vilken jag gjorde. Tog buss 676 raka vägen till gymmet där jag körde armar, mage/rygg hårt efter ett 30 min pass på löpbandet (skakar fortfarande i kroppen). Åkte snabbt hem och dök in i duschen och nu är jag här, nöjd och glad. Ska faktiskt sova nu, i morgon ska jag ha min första avtalsskrivning :D och sen på kvällen ska jag och Jonas till Tobbe & Frida och käka middag, fira valborg. eller ja fira och fira hehe. Kanske bäst att ta sig mot sängen och sova så man orkar morgondagen, veckans klart bästa dag. Hoppas min älskling kommer hem från taklagsfesten snart så jag kan krama honom hårt och länge. 




Stress Stress Stress

Shit vilket tempo mitt liv rullar på i nu, helt galet. Hinner inte stanna upp ens för en sekund känns de som. Fullt ös på jobbet, idag fick jag jobba över så totalt 10 h i ryggen + tiden för pendlingen innebär att jag varit borta i mer än ett halvt dygn *galet*. Kom precis innanför dörren hemma och har precis hunnit slänga i mig middagen tillsammans med J. Ligger nu på spikmattan i soffan i förhoppning om att min kropp ska stressa ner lite. Kroppen fick en vilodag idag för den va sååå trött igår. Men i morgon är de dags igen. Jonas snickrar på för fullt och snart är gästrummet klart, duktiga älskling. Men jag saknar hans närhet, min fina kille som jag älskar så högt. 
.
I morgon är det jobb som gäller igen, ska luncha med bästa Eva. På kvällen är jag solo för jonas ska på taklagsfest. vad ska man hitta på då? lär iof vara helt död efter en lång dag på jobbet och gym på de, så svaret blir nog att sova hehe. 
.
Nej nu ska jag göra the för emmelie kommer över en sväng. 
i Thailand va de då ingen stress iaf
  



Mys-tisdag

Haft en riktig toppendag idag. Va ledig från jobbet så jag passade på att ta ett morgon- träningspass på Friskis *underbart*, bra gick det också, förutom löpningen då. Körde hem i raketfart från gymmet och fixade mig innan jag drog ner på stan och mötte upp Emmelie. Finaste mest underbara Emmelie som jag saknar dig här uppe. Vi tog en mysigt tur på stan där jag hittade lite nödvändiga saker, bla underkläder på REA, me like. Efter de tog vi en mysig fika i solen på tösses. Hann även med att ta en sväng ut på landet till min mammi som jag pratade massor med om allt möjligt, skönt att få prata av sig lite. Kikade lite potentiella tomter till mig och Jonas också =D. 
Tog mig tillbaka in till vigelsjö och har ganska precis käkat middag. I morgon väntar jobb 8-17 sen ev en sväng till gymmet. 
.
Kanske att jag skulle knata över till Robin en sväng.
Njut kvällen hörrni, vi hörs en annan dag...



På spikmattan i soffan

Min dag har fullkomligt kutat iväg och när jag åkte från jobbet hem va klockan 1 timme mer än jag trodde, jisses. Har som sagt jobbat, älskar mitt team och det är så skönt med mkt arbetsuppgifter för dagarna går FORT ;) Go Academic work. haft en kvarts rast på 8,5 timmes jobb, perfekt om ni frågar mig som har damp hehe. Knatade direkt upp till Friskis när jag kommit till Norrtälje. Tog ett pass på gymmet och äntligen börjar min kropp kännas som innan den jobbiga influensan jag hade för två veckor sen. Snälla, bästa J kom och hämtade mig, tur de annars hade jag aldrig kommit hem :) Blev sen middag som vanligt och nu ligger jag i soffan på Js spikmatta, skönt, medan han målar gästrummet. Ska bli underbart att ta sig från lägenhet ut på landet igen, för att så småningom bygga hus *längtar*. 
.
Igår va jag och köpte nya springskor, så grymt sköna och vilken skillnad med stötdämpningen. Betalade 1400 för dom, eller 1000 var ett presentkort från världens bästa pojkvän <3 som jag fick bara sådär. Han skämmer bort mig. Ska försöka slänga in en bild på dojjorna i morgon. Nej nu ska jag titta lite TV innan sängen väntar. 
.
Kram på er 



de här gick ju inte så bra hehe

har inte alls hunnit skriva någonting alls. Mitt liv är mer än stressigt men jag ska försöka bättra mig. Idag blir det Täby centrum med syrran och Jonas, ska försöka hitta nya kläder till jobbet. Hörs kanske ikväll
kram 



Efter ett lååångt uppehåll

Efter ett långt uppehåll är jag nu tillbaka, tror jag iaf. Har varit lite skrivsugen ett tag nu så jag tänkte öppna bloggen igen. Nu blir det upp till bevis om det håller i sig eller inte. Har hänt massor sen sist jag skrev. Tänkte ge er en liten sammanfattning:
Livet har rullat på i 180 som vanligt. Jag är nu inne på min 4:e termin vilken innebär att jag är klar om ett år, helt underbart. Har fått ett nytt jobb i stockholm som är ett bra kliv mot framtiden och karriären hehe. Jobbar numera som konsultchefsassistent på ett bemanningsföretag och stormtrivs. Dock har det inneburit ännu mindre fritid då jag nu får pendla till två städer, vilket tar tiid. Men till hösten är min utbildning flyttad till stockholm så då blir allting mycket enklare. 
Tränar på nästan lika mycket som förut, körde thaiboxningen innan jag blev skadad (igen) och där är jag idag, försöker hålla igång genom att gymma. 
Efter ett 4 år lång förhållande insåg jag att vi inte kom så mycket längre så i slutet av september 09 gick vi åt varsitt håll, vilket har varit många gånger tuffare än jag trott. Tyvärr håller vi ingen kontakt vilket är något jag sörjer över varje dag, det är inte lätt att släppa taget om den människan som vet mest om en, saker som man aldrig kan förklara. Livet är tufft och jag har lärt mig att man aldrig kan styra över någon annan så man får se till att man mår bra själv. 
Träffade strax därefter Jonas, som jag idag bor tillsammans med i en lägenhet i norrtälje. Vi trivs bra tillsammans och vill båda satsa på vår framtid så om allt går vägen ska vi snart stycka av en tomt som vi ska bygga hus på när jag är klar i skolan.
Detta och mycket mer har hänt sen sist jag skrev. 
kommer försöka uppdatera om det som händer, skriver mest för min egen skull för att kunna titta tillbaka på allt sen, tyvärr så lagras så inte allt i minnet.
Hoppas ni tittar hit igen.
Nu ska jag koncentrera mig på hockeyn här
.
Njut dagen den kommer aldrig åter