Sista dagen på veckan

Vaknade upp helt utvilad i morse, äntligen. Jonas den idioten hade ställt klockan på 5 så då tyckte han att han skulle upp och jobba. Men tamejfan får de vara någon måtta så tvångshöll han kvar i sängen till 6 höhö tur man e muskelknutte. Var hos T & F igår och käkade middag, helt sjukt underbara människor dedär. Satt och snacka skit hela kvällen tills klockan blev 12 då vi drog oss hemåt. Idag skulle jag plåtas ju men fotografen va sjuk så då blir de ju lite svårt. har pluggat ute i solen, umgåtts med mormor och morfar och fikat lite. Har precis städat och tagit in tvätten, ser så nedrans mörkt ut på himlen. Ska åka till Jonas family och fira familjemedlem som fyllt år med middag så fort han jobbat klart och kommit hem. I morgon är det jobb som står på schemat sen resten av veckan blir det tentaplugg, måtte jag klara denna skiten hehe. nej hörrni nu ska jag vattna mina blommor så att dom inte dör, katastrof isf.
PUSS 



HÄRLIGA LÖRDAG

Haft en perfekt start på denna regniga lördag. Började med gym, lite seg i kroppen men jag kämpade på. Åkte till flygfyren och handlade lunch till mig och J. Åkte till Vigelsjö eftersom J var där och satt kakel i badrummet, kommer bli helt underbart fint. Synd att vi inte hinner bo där bara. Har precis kommit innanför dörren där vi bor nu. Ska ta en dusch och sen plugga innan vi ska äta middag hos T & F. Tanken va att jag skulle plåtas idag men eftersom det regnar så mycket så gick det inte och ska skjutas upp till i morgon, så vi hoppas på bättre väder då. Nej hörrni dags att ta tag i dagen på allvar.  
Att njuta av nuet är en konst, varje sekund räknas glöm inte det...



... och regnet öser ner

Hemska väder, regnet verkligen öser ner utanför fönstret. Men för att se det positiva i det hela så går det ju lättare att plugga då :D. Hade en mysig dag med mitt hjärta igår. Vi låg kvar länge i sängen och gosade, finns inget bättre än att få vakna upp bredvid den personen som betyder mest <3 Sen tog jag och syrran en promenad innan jag och Jonas begav oss mot Håtö gård. Där kikade vi på de två nya fölungarna, herrejisses så söta, pussade och gosade med dom en stund innan vi åkte upp mot G & K för lite fika. Jonas plastsyster på 4 år va där och shit så charmig den ungen är, så härlig. Sen hade vi en skön eftermiddag, Jonas jobbade lite och jag solade och sov, fick världens huvudvärk som spökade hela kvällen, typiskt. Sitter nu nerbäddad i soffan med pedagogikböckerna i högsta hugg. 
hoppas ni tar till vara på sista helgdagen innan en veckas jobb väntar igen. 



saknad

Efter en HEL dag i solen mår jag hur bra som helst och har massa fräknar på näsan :). Va inne i Norrtälje och käkade lunch på havspiren med Jonas och hans jobbarkompisar, mysigt. Sen fick jag köra honom till sin chef, dom ska ha firmafest ikväll och jag saknar honom massor redan, kalla mig tönt ;) Hoppas dom får kul i alla fall, får se om jag får köra runt på massa fulla karlar inatt ;). Har precis kommit in från balkongen de började blåsa lite för mycket från havet så nu ska jag ta en promenad. När Marika slutat jobba ska vi köpa jordgubbar och sätta oss någonstans och mysa och snacka massa skit. En helt perfekt Fredag om jag får säga det själv :D Hoppas ni också har en fredag att njuta av. (bjuder på en bild från Maj 2009 )
Puss



älskade vår

Här går det undan, dagarna bara springer iväg och nu har det helt plötsligt blivit Torsdag igen... Jag har verkligen inte haft en minut över till något annat än jobb, träning och sömn men *I like*. Äntligen har solen och värmen kommit och jag njuter massor. Idag när jag kom hem och tog en springtur kvart i 8 och solen sken fortfarande och jag sprang i bara linne !!! helt underbart. Väntar på att Jonas ska komma hem, han kämpar på med vanliga jobbet + två lägenheter, duktiga bästa älsklingen min. Känns mestadels som om man är singel men det blir bättre om tre veckor. Börjar smått planera sommaren och Jonas kommer vara sjukskriven, jag kommer jobba en hel del veckor men hoppas på att få hela Augusti ledigt iaf. Planen är att åka ner till Skåne och släktingarna och ta Danmark på vägen. Har även förhoppningar om en liten utlandsresa över min 22-årsdag skulle vara fantastiskt skönt och jag tror att både jag och Jonas är behov av lite värme och ledighet. Nej nu ska jag äta något och sen sova, ögonlocken börjar bli tunga. I morgon är jag ledig från jobbet och ska försöka plugga massor. På kvällen ska jag förmodligen träffa världens bästa Marika, som jag har saknat dig <3
  



Söndagsångest

Haft en helt underbar helg. Igår tog jag och älsklingen ledigt från allt vad heter renovering eller bygge !!! tog med oss en filt ner till en äng vid havet och solade. Helt underbart att få titta upp på björkarna som börjar bli gröna, lukten av sommar, måsarnas skrik och närheten av den personen som betyder mest för mig. När vi hade ledsnat efter några timmar i gräset tvättade vi bilen, invändigt och ut, skurade ty ALLT och nu är den skinande ren. 
Det är lite synd att helgerna går så fruktansvärt och nu har vi ändå haft tre lediga dagar!!! nåja helgen har varit perfekt och jag får glädja mig med att veckorna också går fort så det snart är helg igen. Idag är det IKEA som står på schemat, vi ska köpa garderober till nya lägenheten. Sen blir det gym för hela slanten och en massa tentaplugg då jag skriver tenta snart. Hoppas ni har haft en grym helg och får en skön söndag.
Kramar
 



LÅÅÅÅNGHELG

Helgen har börjat och jag älskart, efter en nästan 40 timmars lång 4:a dagars arbetsvecka är jag redo för en långhelg. Ska straxt åka iväg till läkaren som ska kolla mina trasiga ben, sen blir det gym. Efter det är tanken att jag ska tentaplugga för att sen sluta dagen på erotikmässan med Jonas, Daniel och Rickard, som dom skulle säga *GUUULD* hehe. Hoppas ni får en lika grym dag som jag.
.
Glömde berätta att jag startade larmet på jobbet igår, väckte alla människor ända till globen oh blev själv döv och anklagad inbrottstjyv på kuppen haha. Men de va lite roligt ändå och de löste sig efter att jag väckt "chefen" kl 7 på morgonen :D
. nej nu måste vi åka.

kram på er <3



ville bara säga att...

                                                       ... JAG ÄLSKAR DIG MITT HJÄRTA


 



Slut på helg

Har haft en toppenhelg. Haft lite småont i bröstet men de är så mycket bättre och nu. Igår va jag på hästtävling och tittade på när syrran gjorde årets debut. Det gick helt okej och jag är så stolt över min ponny och syrra. Åkte sen hem och började måla våran "nya" lägenhet på landet. Regnet öste ner så på kvällen blev de mys med Jonas och familjen inomhus. Trodde det skulle bli kaos att bo med familjen (5 pers totalt) i en liten trea men de funkar perfekt. Jag och Jonas sover bara där i och för sig. Hur som helst så gick jag upp i tid i morse och målande klart lägenheten och Jonas åkte in till "gamla" lägenheten och fortsatte att renovera badrummet, han är så duktig <3. Åkte in till Norrtälje och gymmade lite lätt en sväng me. Sitter och väntar på att pappa och Jonas ska grill klart, så ska jag avsluta den här helgen med lite familjemys. I morgon vankas det jobb och vardagen drar igång som vanligt, hoppas på att mitt hjärta inte spökar, men de ska nog vara lugnt. Ska försöka måla lägenheten en gång till i veckan så Jonas kan lägga golv så är vi snart i hamn. Längtar tills vi kan flytta in och köpa stora utemöbler att sitta i på vår balkong och titta ut över havet. Ska försöka ta kort någon dag och lägga upp här. Dags att sluta babbla och slappa lite. Hoppas ni haft en grym helg och är utvilade för veckan :)
.



vissa människor...

betyder mer än andra. 



Min dröm

Ligger i ett pyttelitet rum vägg i vägg med mina päron, mardrömmen har börjat. Jonas har rivit ut badrummet och vi har ingenstans att duscha i norrtälje *suck*. Har isolerat mig från sandras basciller så jag inte blir sjuk nu när de är som de är med hjärtat mitt. Ont i mitt lilla hjärta har jag också. Snart kommer Jonas tackgodegud. Funderar på fall vi skulle försöka bo i vigelsjö iaf och gå på toa i föreningen och sen duscha hos kompisar. ska ta en snack med jonas och se vad han säger. 
.
tänkte i alla fall visa er det huset som jag och Jonas tänkt bygga inom en snar framtid, jag är kär helt såld... i ett hus. får dock se vad kostnaderna hamnar på men drömma får man alltid göra. god natt på er.



En lugn början på Tisdagen slutade på akuten i Danderyd

Hade en riktigt soft morgon igår, käkade frulle i lugn och ro. Åkte sen vidare på otropedteknikern som konstatetrade att min hålfot va ovanligt hög och att jag behöver ilägg för 1600 :-, de kan han fetglömma. Hur som helst tog jag mig mot jobbet och hann jobba iaf i 4 timmar innan det va dags. Fick grymt ont i bröstet som sedan spred sig ner i magen och ut i armen. Ringde till vårdguiden på order av mina kollegor och blev kopplad till 112, som ville skicka ut en ambulas. Men de tyckte jag va onödigt så när jag lovat kvinnan på SOS att iaf ta en taxi så tog jag tunnelbanan till Danderyds akut. Pratade först med en knäpp sköterska som sa att det inte va hjärtat så fick vänta i 2 h på att en medicinläkare skulle bli ledig. När jag träffa honom va han upprörs att jag inte fått komma in till en hjärtspecialist på än gång. Nåja, dom tog en massa tester och jag hade en "förlängning" på mitt EKG och alla symptom visade på en hjärtsjukdom. Men dom fick de inte att gå ihop eftersom jag är så ung och ändå lever väldigt hälsosamt. Jag fick de hemska beskedet att min natt skulle spenderas på Danderyds Sjukhus med massa sladdar kopplades till min hjärtrytm, de va någonstans där de brast och jag började gråta, hehe. Läkaren såg alldeles förskräckt ut och ringde till massa kollegor och tillsammans kom de fram till att de skulle ta alla prover som går och om de såg fint ut skicka hem mig. Alla prover va bra så dom sa att jag va utom fara på blodpropp och hjärtinfarkt så jag skickades hem. Väntar nu på att dom ska ringa om min förändring på EKG och se hur vi ska gå vidare.
.
Känns så jävla ironiskt bara, jag är 21 år och hur frisk som helst. jaja bara och vänta och se, är hemma från jobbet nu och får inte anstränga mig på några dagar. 
.
Nu ska jag ta en dusch och äta frukosk



Morgonstund har guld i mun

God morgon :)
.
En ny vecka har startat med rasande fart och de e bara och hänga med. Sitter och väntar på att jag ska till en ortopedtekniker och kolla mina fötter. Sen blir de att åka raka vägen in till jobbet för utbildning. Kom hem sent igår efter ett gympass som har satt sina spår. Hade saknat Jonas hela dagen men han va inte på goshumör så jag gick och sov runt halv 10 istället. Trodde jag skulle vara utvilad när jag vaknade men icke, tror det är lite allergi som spökar här. Tänkte bara kika in och önska er en trevlig dag nu måste jag bädda och klä på mig innan jag ska åka.
.
KRAM



Söndag

Söndagsångesten har för några timmar sen smugit sig på. Ska på utbildning i morgon på jobbet. Blir en lång dag att starta den nya veckan med. Har precis ätit middag med Jonas och vi ska snart titta film, eller vi och vi jag lär ju somna efter 2 minuter hehe. Nej nu ska jag njuta av dom sista timmarna på den här helgen. 
på återseende :)



en liten nap kanske?

Hej allihopa, hoppas ni varit ute och njutit av vårvädret och solen som varit framme idag?! Det blåser lite kyligt men är grymt skönt där det är lä. Har varit ute på landet hos mina föräldrar och mormor och morfar. Fikade, gosade med mina kaniner, va hos grålle en sväng och planterade träd med morfar. En riktig utedag. Älskar våren då man börjar fixa fint ute och kan njuta av solen utan jacka och en massa kläder på sig. Kom precis innanför dörren i vigelsjö och funderar på om jag ska ta en powernap innan jag ska upp till friskis och pumpa muskler :D hatar att dom öppnar så sent på söndagar, jag gillar att träna på morgonen. nåja.
.
Känns trist att det är söndag idag, är inte alls tillräckligt utvilad för en ny vecka med jobb och utbildningar. + att Jonas ska börja riva ut badrummet *suck*. Men de är bara och bita ihop antar jag. Ska börja grundmåla ute i lägenheten, vill verkligen hinna bli klar innan jonas operation. Kanske att man skulle försöka sig på att lägga golv också?! hmm får ta en snack med min man och se vad han säger, kanske att jag får.
.
Nej nu ska jag nog ta den där powernapen innan friskis och svettis för att orka. 
.
Hej på er



RASTLÖS med STORA bokstäver

är så förbannat rastlös... Haft en myyysig morgon med min älskling men nu jobbar han och jag sitter och väntar på att han ska bli klar så vi kan åka och kolla på tomt *weiii*. Det är lustigt att man i veckorna tänker att man verkligen ska sova ut länge på helgen, och sen när det väl är helg att man vaknar halv 7 och inte har ro att ligga kvar. Konstigt dedär. 
.
Igår va de valborg och jag skulle jobba till klockan 4, klockan kvart i 5 kom jag därifrån, inte förvånad. Åkte i alla fall och käkade middag med Gulliga Frida och Tobbe, helt underbara människor. Hade jättetrevligt ända tills jag fick akut ont i magen och fick åka hem :( tror de va på grund av stress. Kändes bättre i morse när jag vaknade, så jag tänkte åka upp och gymma men de va stängt, *suck*. Kanske att man skulle ta sig ut på en springtur senare idag, men de är väldans trist väder? kanske kan få med mig Jonas på en liten promenad. 
.
Ta vara på dagen och njut varje sekund :)