Bloggdesign

Ingen som vill göra en ny bloggdesign åt mig?



Tankarna på något annat

Jag pluggar eller rättare sagt jag sitter med uppslagna böcker medan tankarna har försvunnit på annat håll. Är så velig med hur vi ska göra med lägenhetserbjudandet vi fick av min syrra. Hon bor ju i en hyresrätt, en 2:a i centrala Norrtälje. När hon snart flyttar till sthlm är frågan om vi ska hyra hennes lägenhet eller inte. Våra planer är att hyra lägenhet på landet när den är klar men de är ju ett tag kvar, i februari mars någon gång. Dessutom har vi planerat ett tag att åka till Thailand i februari och resa runt i 3 veckor för att få en paus i allt jobb och plugg. Skulle vara underbart. Men jag tror knappast att vi har råd med båda så nu står de mellan att.

Bo hemma ett tag till och kunna åka till Thailand i februari
eller
Flytta till lägenhet och få ha vårat eget men inte kunna åka utomlands


verkligen beslutsångest... HJÄLP

 



och jag hinner inte med

Tiden bara springer iväg med ruskig fart så jag har verkligen haft allt annat än tid för att blogga. Fullt upp och jag njuter varenda sekund av våren, älskar denna årstid. Det har hänt en hel del. Jag har jobbat med mina älskade barn, mycket trevligt, nästan så man snart vill ha egna ;). Blivit hotad av ett gäng 12-åringar, skrämmande hur vissa individer beter sig men jag kan inte annat än att tycka synd om de stackars barn som hamnar i "fel" värld usch. Har även hunnit beställa biljett ner till Halmstad så snart åker jag =) på torsdag närmare bestämt. Tankarna snurrar kring huruvida vi ska göra med eget boende eller en resa till Thailand i februari. En hel del plugg har även avklarats då jag skriver en tenta på onsdag, ser allt annat än fram emot det hoppas att jag blir godkänd denna gång. 

Nej nu orkar jag snart inte hålla mina ögonlock öppna så dags för mig att säga god natt ;)

   



bild




En dag

Väntar på att smeten till havrebollarna ska kylas ner så jag kan rulla dom i kokos och sen gå bort med till pappa och Roffe som sliter vid bygget även idag. Har suttit i solen och pluggat en stund men vindarna är allt lite kyliga men så fort solen ligger på så värmer det skönt mot huden. Ska plugga en stund till innan jag ska in och trängas med pensionärerna på flygfyren och storhandla. Kan vara det tråkigaste som finns att handla mat. Nu är det bara 1,5 vecka kvar tills min tenta, hoppas på att klara den denna gång ;) dagen efter tentan, dvs den 30 beger jag mig mot Halmstad igen och hoppas på en underbar vecka där fylld med vår och party med Emmelie, så ska vi fira in maj också. Tänk vad fort det går snart är sommarmånaderna här, det är helt otroligt och jag längtar.

Nej nu ska jag återgå till att göra lite nytta 

Ha en underbar dag =)

  



Följer Emmelies spår, en liten härmapa haha

eftersom min mobil suger och jag har telia som är förbannat dyrt har jag nu tagit beslutet att skaffa både ny mobil och abonnemang. wihoo förändring! Har haft mitt abonnemang och samma nummer sen typ jag var 14 år. Så nu blir det tre, och jag kommer ringa gratis till alla andra som har tre och dessutom till alla hemnummer, hur bra som helst. Förmodligen kommer min nya fina telefon på måndag.





Nya kläder och skor

Har ju glömt bort att visa det jag köpte i sollentuna centrum när jag var där med mamma och mormor i onsdags, men bättre sent än aldrig.

  

går bara att ladda upp denna bild nu så ni får se bättre bilder sen.

Skor 450 kr på scorett
Jeans gina tricot 499 kr
Tunika gina tricot 129 kr 



Snor och blodblåsa

Har haft den här förbannade förkylningen i över en vecka nu, har inte sprungit på 8 dagar och jag tror snart jag kryper ur skinnet ! ! ! svårt att andas i morse men jag pallrade mig iväg på en promenad i alla fall, svetten dröp och jag kanske har feber ? Kommer hem lagom tid och känner hur ont jag har i hälarna, hej blodblåsor, fan. Sitter och pluggar metod och analys nu och väntar på att bege mig till jobbet om någon timme. Låter som en toppendag, eller hur?

Men jag är inte bitter, i morgon ska jag springa ;)  



Tisdag

Sitter och pluggar nu efter en ja allt annat än skön natt. Vaknade först klockan 12 av att mamma hysteriskt knackar på fönster = tokpanik trodde de va någon mördare eller nåt. Det visade sig att vi låst ut dom haha oops. Var uppe i varv men somnade om efter någon timme igen och då kommer mamma och sandra ner i källaren och pratar HÖGT till varandra = jag vaknar igen. Vaknar upp i morse, för tidigt av Sandras jä*la negerdunk i rummet intill, blir lättare galen och säger åt henne att stänga av. Men så klart blev jag ju pigg av mitt utbrott och kunde inte somna om, god morgon Emma ! Så nu pluggar jag som sagt, ska iväg och jobba sen. Stänger idag, inte så kul men va gör man inte för lite pengar?

Happy Tisdag

bjuder på min träningsoutfit bara för att jag är sjuk och inte kan springa idag *suck*





48 timmar om dygnet? ja tack

Dagarna går å fruktansvärt fort, jag blir alldeles rädd. Hinner inte med ett skit rent ut sagt. Jag borde verkligen plugga massor, har tenta snart. Men nu försvinner hela veckan bort i jobb igen. Hur ska jag hinna? När ska jag hinna? vill så gärna bli godkänd på denna tenta nu * suck *.

Kanske ska börja NU







vill ha ...

   








Mysigt

Har precis lagt mig nöjd och glad i gästrummet hemma hos mammi och pappi. Vi har varit hos min mammas moster och fikat, jag älskar verkligen dom människorna och dom gör mig så glada. Folk som gör en glad ska man lägga ner mycket energi på. 

Älskar att jag har fått massa tid för mig själv med mamma och pappa idag, händer inte så ofta längre och jag saknar verkligen dom. Förut var vi ju alltid tillsammans 24 timmar om dygnet i och med hästarna och tävlingarna. Så det blir ju klart en omställning, så jag hoppas på återfall nu haha.

 



Kloka ord

Män som har gjort hål i öronen är bättre förbereda för giftermål, de har frivilligt upplevt smärta och även köpt smyckena...



sommar? ja tack

Sitter och pluggar i köket hemma hos mina päron regnet öser ner utanför fönstret och jag vill så gärna ha sommar nu. Det som har varit så mysigt vårväder nu ett tag, vad hände? känns nästan som om de är November igen, usch. Vaknade ganska sent idag, var uppe länge i natt. Klädde på mig mina träningskläder men när jag tittade ut åkte dom snabbt av igen. Får hoppas på lite uppehåll senare idag för jag måste röra på mig efter min djupdykning i alla böcker, annars kommer jag bli galen...
Bjuder på lite bilder

 






Halmstad i bilder del 1


















Oförglömligt

Den här veckan har varit den bästa någonsin. lovar att ladda upp bilder på onsdag jag orkar verkligen inte just nu, Har sovit ca 5 timmar i helgen och har jobbat idag + varit på anställningsintervju, behöver jag förklara mer???



Hemfärd

Idag är det dags att fara hemåt. Är rätt nöjd faktiskt, efter gårdagens bravader =) Skulle flyga först, men jag lyckades buda hem tågbiljett på tradera för bra pris så jag sparar 150 kronor att inte ta flyg vilket är bra. Tar ju ett par fler timmar bara, men jag kan ju alltid plugga eller sova. Så det ordnar sig nog. Ska hoppa in i duschen nu och sen käka dunderfrukost innan jag beger mig... 



Min snygga syster

Snyggare syster får man leta efter (eller ja, jag har en lika snygg till men sen blir nog svårt att hitta några fler)





Ändrade planer

Åker på söndag istället, så det blir ingen hemresa idag som ni kanske förstår =) Idag skiner solen och jag har brutit mitt mönster med att springa på morgonen, fan. Jaja gör de i morgon istället. har precis kommit ut ur duschen och vi ska väl ut och sola en sväng idag antar jag. Annars inga speciella planer. Party i morgon, så ladda batterierna är det som gäller idag.

Njut dagen kära läsare ;)



Gissa vad jag precis har gjort?

Vi luktar lite ko nu, efter våran tripp till wapnö där det är mejeri. Tittade på kor, kalvar och på den underbart fina herrgården. Dit åkte vi efter att ha varit på stranden i typ 2 timmar. Legat på en fleecefilt med en stock som ryggstöd och blickat ut över havet som solen glittrade så fint i. Sjöfåglarna tittade fram och hade lite slagsmål och jag njöt av varje sekund. Man blev varm om benen av att ha jeans och nu har jag fått fräknar. Nu börjar det närma sig sommar. Jag känner mig så oerhört lycklig här nere, det känns som alla problem är borta och att livet är perfekt. Som sagt, jag har hittat hem. Ska försöka flytta min utbildning till Lund som bara ligger 1 timmes resväg härifrån, jag hoppas att verkligheten vill som mina drömmar vill. 

Vi har också sett en hel drös med humlor när vi satt på stentrappan i solen och åt kladdkaka med glass.  



PANIK

vill inte hem, vill inte hem, vill inte hem

VILL ALDRIG HEM



Jag har hittat hem

Har sådan otrolig ångest för att jag ska åka hem. Vill stanna kvar, den här staden är min stad. Det är en riktig Emmastad, helt galet. Idag skiner solen och jag har tagit en liten powerwalk, jag orkade helt enkelt inte springa. Emmelie sover och jag har precis käkat gröt, funderar på att hugga in på en macka och lite juice också, blev inte riktigt mätt. 

Idag har vi inte mycket på schemat, blir nog förmodligen en tripp ner till stranden, eftersom jag är en havsdyrkare haha. Har vi tur så hittar vi någon bänk i sanden som vi kan njuta av solen och filosofera lite på, det återstår att se.

Hoppas ni har lika fint väder som vi idag ;)





en nattbild bland annat

Sitter och myser i soffan hemma hos emmelie efter att ha varit ute på stan en sväng. Träffat riktigt trevliga människor och jag bara dyrkar denna stad, helt underbar. Ska försöka flytta min psykologi till hit ner, hoppas så att det går för isf kommer jag bo i Halmstad till hösten, me like =) Tror jag ska försöka få Emmelie att sällskapa mig med lite kladdkaka, får se hur det går haha. Är inte det minsta trött heller så vi får väl se hur jag ska varva ner men det löser sig nog. Tur vi inte har några planer för i morgon så jag kan sooova ut. Ska dock försöka mig på en springtur, så underbart skönt att börja dagen med det och sen gröt, det har blivit lite av mig grej =)

God natt allihopa dröm sött

jag nu




Nu drar vi ut







bild




En underbar dag med underbara vännen =)

Idag har varit en sån där dag med massor med vårkänslor. Vaknade tiiidigt av klockan som skrällde på fönsterbrädet. Upp och hoppa in i duschen och raka vägen mot Emmelies skola. Vädret var ju inge vidare, kallt som tusan och duggregn. Gick på typ halva Emmelies föreläsning som hölls av en rolig tant som pratade engelska men bröt på ryska. Stack efter halva ungefär och drog med oss Maria (Emmelies kompis) mot möllegården där dom gör italiensk glass på färska råvaror. 

Vid det laget hade solen orkat sig fram och det var riktigt varmt. Dom hade dock inte öppnat än, så vi styrde vår gröna bil mot Emmelies "gamla strand" där hon bodde innan. Tog en promenad längst vattenbrynet och bara njöt av solen som reflekterades i vattnet, blev så glad i hela kroppen. Sen åkte vi mot Tylösand där vi kollade på det finaste och största huset jag någonsin sett, så fint (lite onödigt stort kanske) det såg ut som ett slott. 

Efter att ha kört på övergångsställe haha så styrde vi tillbaka mot möllegården. Jag käkade chokladglass och körsbär, det absolut godaste glassen jag någonsin ätit, helt underbar. Så där satt vi i solen som värmde och åt hemmagjord glass och fick se den första citronfjärilen, vårkänslor. 

När vi kom hem kollade vi på kossorna en sväng innan vi gick in. Jag tog en liten nap medans Emmelie kollade gossip girl. Nu sitter vi mätta och nöjda i soffan efter lite middag.

Får se vad som händer sen, kanske ner på stan och kolla fotboll eller ner till kadettbyn (där militärerna bor) och hälsa på lite, eller så stannar vi bara hemma och njuter av lugnet, man vet aldrig.

Har tagit en del kort idag, men jag glömde min sladd hemma så ni får helt enkelt se dom på lördag eller kanske fredag kväll om jag orkar lägga upp dom då ;)

Jag vill att mina dagar alltid ska vara så här, vill aldrig åka hem härifrån =)