Drömmar

Då var ännu en dag avklarad :) en lugn sådan, ätit  gott, gått långpromenad, varit nere vid en strand och nu tittar vi på TV i soffan,  perfekt dag. I morgon ska vi till Emmelies skola och sen ska vi nog köra ner till stranden och ta en promenad tror jag. Är helt förälskad i stränderna här nere. Långa och riktig utomlands-sand. Nu när det inte är sommar är det tomt på stränderna vilket är perfekt för strandpromenader och springturer längst vattenbrynet. Jag vill verkligen flytta neråt sen, eller ja helst nu men jag pluggar ju i Uppsala så där är jag fast ett par år till. Men sen ska jag verkligen försöka få tjänst här nere, skulle vara en dröm som blev sann. Har alltid älskat trakterna här nere bättre än Stockholmsområdet. Det som blir lite jobbigt är ju att flytta ifrån familjen, mina föräldrar och Jonathans. Men jag tror man ska följa sitt hjärta och jag känner mig alltid hemma här. Hoppas min Jonathan är med på mina drömmar, skulle vara lovely. Nej dags att sluta drömma och gå tillbaka till verkligheten =) ska ta lite kort på stranden i morgon så ni som inte sett det med egna ögon förstår vad jag menar 

=)



En tisdag i Halmstad

God Morgon

Det är så lugnt och fridfullt här nu, (förrutom den jävla undulaten som inte kan hålla käft, funderar på att nacka den jäveln) men det är lite blåsigt och dimmigt tyvärr. Jag som hoppades på sol, men dagen är ung eller hur säger man? så än finns det hopp. Idag är det bara hemmamys som står på schemat, underbart tycker jag. Emmelie ligger fortfarande och sover, en annan är uppe med tuppen, eller nej inte riktigt idag. Skulle ta en springrunda som blev mer än gårunda eftersom åkern jag gav mig ut på inte var nådigt knölig och det blåste som attan. Men jag har ju rört på mig hur som helst och det är huvudsaken tycker jag. Nej nu vakna hon, kanske ska vara lite social.

   



Vettigt eller galet?

Saknar Jonathan så otroligt mycket, åkte hemifrån igår, är det vettigt eller galet? rätt eller fel? Har vi det så fruktansvärt bra eller är jag beroende? ja man kan undra. Han är i alla fall en person som verkligen gör mig glad, och han lyckas alltid. Men jag tror det är bra att få sakna varandra ibland. Vi ses ju trots allt på fredag och jag får massor med kvalitetstid med min Emm som jag saknar så mycket när jag är hemma i Norrtälje.

 



Proffsfotografering







Jing och Jang???







Halmstad 2

God morgon

Sitter och dricker lite te och har precis proppat i mig gröt efter en liten springtur. Emmelie sover, men det kan hon gott göra ett tag till tycker jag, det kan hon behöva. Idag står det inte mycket på schemat, ska plugga och vila upp mig lite, en del prat lär det också bli. Känner mig lite smått stressad över allt just nu, jobb, skola och träning så jag måste tagga ner lite, hoppas på att denna vecka kommer vara till hjälp. Fast i Halmstad utan att kunna göra något, perfekt medicin  =) 

Jag tror nog att våren är lite före här i alla fall. En annan luft, lite varmare och faktiskt grönt gräs på en del åkrar, lovely. Hoppas på att det kommer till stockholm också snart. 

Nej nu ska jag hoppa in i duschen tror jag.

 



Halmstad

Äntligen framme efter att ha varit på resande fot sedan klockan 12 idag, puh det tar på krafterna kan jag tala om. Och jag hamnade rätt, så de var en himla tur de. Orkar inte skriva så mycket mer nu, sängen väntar. Men jag skriver i morgon...


älskar dig jonathan



Cool bild




Det finaste

Kärlek måste vara det finaste som finns, och det är så otroligt häftigt att det finns så många olika kärlekar. Kärlek till sina föräldrar, syskon, sina egna barn, vänner, till sin respektive och många, många fler. Har man varandra klarar man mycket. Det gäller att ta vara på den kärlek som finns, att vårda det man har. Att älska och bli älskad tillbaka är en gåva som man aldrig ska ta för givet. Men att älska någon är även en risk, en risk för att bli sårad. Men jag är beredd att ta den risken och leva i nuet...





Ångest

Jag har nu tokångest för att jag inte har ork att träna idag. Skulle behöva ut och springa av lite fett men är helt slut, har landat i sängen och kommer aldrig upp känns det som. Har jobbat sent hela veckan så det kanske inte är så konstigt? eller? Ska verkligen ut och springa i morgon när jag slutar tidigt, redan klockan 1. Så jag hinner springa efter jobbet och innan vi ska på fika hos min älskade sys. Sen ska jag bara njuta av ledigheten och kramas med min underbara pojke. Han är förövrigt på träning nu vilket inte ger mig bättre samvete haha. Men gymmade ju igår och dagen innan de. Haha ser ni hur jag försöker övertala mig själv om att det är okej att vila idag, lustigt. 

Sen blire förmodligen Halmstad på söndag vilket skulle vara underbart. Åka ner till min bästa och bara få vara ledig i 5 dagar underbart.

Nej nu ska jag kolla vänner tror jag ;) 



Slutet

Då har ännu en vecka gått med rasande fart och vi närmar oss April med stormsteg, underbart. I veckan fyller även min syster 25 vilket känns konstigt då jag fortfarande vill att vi ska vara 8 och 12 år =)

nej nu ska John Blund få komma och hälsa på lite så jag orkar med denna jobbvecka



Tillbaka i historian

Bara för man var så jävla klantig och kuggade på en tenta så sitter jag här och läser skiten igen och jag kan tala om att det är mindre kul. Men nu ska den klaras så jag får ligga i nu för om fyra veckor smäller det. Har i alla fall hunnit röra på mig en sväng idag vilket var behövligt men ganska trist, att gymma haha ;)... Har lååångdag i morgon, börjar halv 8 och slutar halv 5 men det ska nog gå bra. Hoppas jag inte är alltför trött för en springtur när jag kommer hem, det återstår att se. Ska dyka ner i böckerna en stund till för jag hoppas det är mat snart, min mage kurrar.

Njut denna söndag nu ;)





Ja tack






Sista dagen

Jag gillar verkligen inte söndagar, de är sånna där ångestdagar för veckan som ska komma. Jag ska jobba hela veckan på förskolan paletten, slitit kommer det nog bli och resultera i en tröttis Emma till nästa helg, men när pengarna rullar in på kontot känns det inte lika tungt  ;) 

Igår var en riktigt mysig lördag. Började med att springa en långrunda på morgonen. Tog sedan mina skogsmullekläder på mig och åkte ut till mammi. Där eldade jag och morfar upp ris hela dagen vilket var så otroligt skönt. Solen låg på där i skogsdungen så man kunde ha bara tröjja på, underbart. Åkte sen hem till Ösbyholm igen för att hämta min kärlek. Vidare in till Norrtälje och käkade varsin kebabtallrik och hade det mys. Sen vidare till min bästa Emmelie som var på kortvisit hemma. Hade en riktig myskväll med Robinson, skagenmackor och te tills mina ögonlock inte orkade vara öppna längre och jag begav mig hemåt mot sängen.

Idag händer inte så mycket tänkte försöka gymma lite när Jonathan åkt till jobbet.  



Ser ni den blivande playan?

Har haft en otroligt mysig dag med min mamma , inte så ofta vi har stunder med varandra bara. Käkade frukost tillsammans, gick promenad och strosade runt i norrtälje med mormor och Sandra, detta uppskattas så fler kvalitets stunder oftare hoppas jag på. Vi var ju även och tittade på "bygget" och jag bara drömmer mig in i framtiden, mitt drömställe. Pappa har grävt ur en blivande strand, nu är det mest lera men jag ser en framtid haha. Bjuder även på min promenadoutfit, älskar att bo på landet...

         


 



Halv 10

jag vet att jag tjatar om det men Solen skiner ute nu och det är så underbart... Har varit ute och sprungit en sväng redan, typ runt sju i morse men då var det lite svalare och ingen sol, men nu har den orkat igenom molnen så det blir nog en promenad om en stund. Är fortfarande hemma hos min mamma, så mysigt älskar att bo i skogen vid havet ;) Var borta och kollade på vårt bygge igår också, har inte hänt så mycket med byggnaderna men dem har grävt ur strand och en bäck nu. Kommer bli så otroligt mysigt när det är klart. Önskar att det vore klart NU så man kan få flytta in och inreda som man vill ha det. Jag och Jonathan kommer förmodligen hyra en lägenhet som blir en trea, perfekt =) Och tänk att få flyta in i nybyggt med havsutsikt, kan det bli bättre??? Ska ta med kameran sen och visa lite kort på hur det ser ut nu.

Ta vara på det fina vädret idag, det ska jag göra ;)

snart kommer sommaren med underbara dagar vid stranden, jag kan knappt vänta...

  



Hiss eller Diss?

Jag älskar den här stilen som Kym Marsh har fått till, snygg men otroligt ledig. Skulle absolut kunna tänka mig denna på mig själv, va tycker ni?




Jag undrar dock vad som hände för Victoria, gillar inte alls. Håller ni med?

bilder lånade från Veckorevyn.se



Familjtankar

Jag saknar min familj så mycket nu när jag inte bor hemma längre, även fast det bara är 6 km. Har nog inte förrän nu insett att det aldrig kommer bli som förut igen då både jag, Jenny och Sandra bodde hemma. Det var påfrestande med tre systrar med stark vilja under samma tak haha stackars mamma och pappa, men samtidigt var det ju underbart att få skälla på varandra när någon pratat i telefon för länge och att kunna smyga in till någon av systrarna på natten och krypa ner vid sidan av när man var ledsen eller hade drömt något hemskt. Vi har nog bråkat ganska mycket i våran uppväxt, men vet ni det som inte dödar härdar, och jag vet att mina systrar kommer stå vid min sida alltid, vad som än händer. Hur osams vi än är så ställer vi upp för varandra i vått och torrt. Jag har så många minnen med min familj både bra och dåliga men jag antar att det hör till. Mina föräldrar har ställt upp så mycket för oss alla tre, jag beundrar dom, fast ingen är ju perfekt inte heller dom men jag vet inte om jag skulle lyckats hantera tre systrar på lika fint sätt som dom gjort och det tackar vi för. Jag tror inte att det alltid varit så lätt för mamma att aldrig få ha sina saker i fred eller för pappa som fått stå ut med 4 tjejers tjafs och prat dagarna i ända  haha och för att inte tala om våra slagsmål, värre än de flesta killars kan jag nog påstå ;)  

Men jag skulle inte byta ut min familj för något i hela världen, dom är bäst... om ni läser det här hoppas jag att ni förstår hur mycket jag älskar er, även fast massa saker har förändrats, men jag tror nog att livet är så ;) 

Familjen Olsson 4-ever
Bild1 Jenny
Bild 2 Emma och Sandra
Bild 3 Pappa
Bild 4 Mamma


     



    



Blåsig dag

Har precis satt mig framför datorn efter en fartfylld morgon. Började med en springtur och sen gymmade jag lite (med betoning på lite ;) ) sen Frukost åsså väntade tvätten också. men nu är det klart, äntligen. Min nacke värker idag men jag ska inte deppa för de för solen skiner faktiskt och det blåser vilket kommer leda till att det torkar upp överallt, underbart !  Ska åka med mamsen hem efter jobbet, kanske stannar över natten också, man vet aldrig. 

Hörs av lite senare



Emma




Riktiga systrar

måste ju bjuda på en bild på mina riktiga systrar också eftersom ni fick en på mina bonus i förra inlägget ;) kortet är dock taget för ett par år sedan så vi har förändrats en del =)

liten, mellan, stor




Solen

Idag äntligen har våran älskade sol kommit fram ur sina gömmor, och jag har längtat så mycket... Jobbade kort dag så jag hann njuta lite av en springtur när jag kom hem, underbart. Vägarna är bara nu bara lite snö i skogen men de kan vi stå ut med tycker jag ;) 




bonussyster, jag och bonussyster på bröllop ;)




Förbättra

Nu har jag bestämt att inte äta godis fram till sommaren och träna flitigt. Så kanske man kan få känna att kroppen ser okej ut när bikinisäsongen börjar. Har tränat en sväng idag, men det blev inte så långt men bättre än inget ;)



Början på våren kanske?

Idag har den mesta snön smält bort vilket är underbart. Snart kanske man kan få använda skinnjackan igen, lovely ;) Idag har jag jobbat men mina små barn, dom e bara för söta. 

 I morgon är det jobb som gäller igen. Tänkte snöra på mig mina springskor i morgon och förhoppningsvis få ta en joggingtur i solen på bar mark, i like it. 





NY vecka, nya tag

Så var det igång igen, jag startade min vecka med en arbetsdag. Vi hade bara 12 barn idag vilket var otroligt skönt, mjukstart sådär. Efter jobbet knatade jag ner till Sisslan, hon är för rolig hon, henne tycker vi om ;) Vi åt pannkakor med fruktsallad, glass och vanlijsås mycket gott. Men det resulterade i två magar som såg gravida ut ;) 

I morgon är det jobb på schemat och sen ska jag försöka vara duktig och springa när jag kommer hem. behöver verkligen komma igång nu. Men innan morgondagen behöver min kropp sömn så god natt :P 



Det jag vill ha på mig i vår

 

 

Finns så mycket fint att ha på sig till våren, det är hemskt att vara pank och behöva spara, men att önska kostar ingenting ;)

 

pgeproduct.aspx.jpg    pgeproduct.aspx.jpg

    

okänt.jpg  pgeproduct.aspx.jpg  productInfo.asp.jpg   productInfo.asp.jpg

 

 

 




KOM NU VÅREN

Nu börjar jag verkligen tröttna på denna snön, känns som det aldrig finns något slut. Skulle vara skönt att få fly iväg till något varmt ställe och njuta av solen för att sen komma hem till våren. Appropå våren så kliar det ju i fingrarna att få klä sig lite snyggare, slippa 711 tjocktröjjor och den feta jackan som gör att man ser ut som en michelingubbe. Jag skulle hemskt gärna vara ägare till flera par jeansleggings och lite färgglada tunikor att ha över inom en väldigt snar framtid. Men det får nog vänta ett tag (en evighet) med tanke på hur fattig jag är. Ska som tur är jobba i morron och hela nästa vecka så i april kommer det klirra i min kassa som tur är, men det är lååångt kvar dit. Jobbigt att man får lönen en månad efter som vikarie *suck*. 

Nej nu ska jag nog glo lite TV innan jag ska glufsa i mig fisk som idag står på menyn, mums ;)



bjuder på en bild från igår, jag och min fina som betyder så mycket... (han var väldigt trött när denna bild togs för klockan var typ halv två och han var nykter (chaufför), haha stackars)

 



Bröllop

Vaknade sju i morse vilket inte var super eftersom vi kom hem tre inatt. Hur som helst Bröllopet var kanon, bjuder på lite bilder ;)

       






Bröllop

I morgon är det dags, dags för två människor att lova varandra evig kärlek, hur fint är inte det? Min klänning är uppsydd och mina naglar är förlängda. Nu saknas bara lite lockar i håret, sen är jag redo. Ska bli kul, sist jag var på bröllop var jag 5 och var självaste tärnan. Kan inte påstå att jag minns alltför mycket dock ;) 

Blir säkert party för hela slanten och hela natten om jag känner fam Emmoth rätt. Ska försöka fota en del. 



LUGG

Nu har jag skaffat lugg igen, här har ni den på bild ;)

Och nej jag är inte naken på bilden..








Olämplig stressmage

Varje gång jag äter någonting, spelar ingen roll vad kan vara allt från en godis, äpple eller middag så sväller min mage upp och jag ser gravid ut. En alltför misstänkt stressmage, suck. Och jag som ska ha fodralklänning på mig på bröllopet, suck igen... Så allt som putar syns i denna klänning, hur ska detta gå? får hoppas de går över, det är ju trots allt en dag kvar. Ska lägga upp bild på klänningen efter bröllopet, förhoppningsvis på en Emma som inte ser gravid ut ! ! !



Att vara

Idag har det snöat hela dagen. Jag har jobbat med de små liven på dagis. Och tänk så mycket glädje barn sprider, vi måste ta hand om alla världens barn för de är dom värda, varenda en ;)

Annars har inte hänt så mycket, tror jag inte tål godis för jag får såå ont i magen när jag äter de vilket är allt annat än skönt. Så jag borde nog sluta med det.

I morgon är det frissan som gäller, behövligt innan bröllopet som är på lördag. Måste införskaffa strumpebyxor också.

Nej nu ska jag pussa på min kära och sen soova



Äntligen

En hel del jobb på gång, vilket känns så skönt. Dem ringde i morse från mitt ena dagis och behövde personal hela veckan, helt underbart... Sen på min rast idag ringde det från min andra förskola och också behövde vikare för hela veckan. Det är så tokigt att dem ringer samma vecka för jag kan ju inte vara på två ställen samtidigt även om jag väldigt gärna skulle vilja ;) Men med fyra dagars jobb denna vecka kanske det löser sig att jag kan åka till Emmelie nästa vecka, vilket skulle vara så mysigt... 

   
  



Take me back




världens bästa

Jag har den bästa kompisen man kan ha och jag är evigt tacksam för den förbannade orienteringen som var obligatorisk i sjuan haha ;) Skulle så gärna vilja att vi bodde i samma stad, så vi kunde svulla onyttigheter och prata massor nu. För det skulle behövas. Men jag vet att även om vi bodde på varsin sida av världen så skulle hon alltid stötta och finnas. De sanna vännerna ska man ta hand om. Emmelie jag ska ta hand om dig, du är bäst ;)

Hon är oslagbar (sorry för bilden, den enda på denna data haha ) 







Med rasande fart

Dagen har försvunnit på en blinkning. Vaknade när min J skulle upp och jobba i morse kl 7, låg kvar i sängen och drog mig en stund innan jag masade mig ner för lite frukost. Städade upp lite i rummet innan jag åkte in till Jenny en sväng. Styrde därefter mot Sissel. Vi hade kul som vanligt när jag umgås med bruden hon e galen... ;) men jag älskart ! ! ! Vi käkade mest hela tiden tycker jag, så köpte jag ut lite vinare och annat gott till henne eftersom hon inte har nåt leg för tillfället, ( vet inte om det kallas att köpa ut eftersom hon är äldre än mig ???) hur som helst. Hon skulle till kistamässan och jag åkte upp och hälsade på J & E en kort sväng. Men eftersom det var svinkallt ute och vi skulle fira morfar blev det en mycket kort stund innan jag åkte hem till mina föräldrar. Har nu precis kommit därifrån, god mat hade mamma gjort. Min dag har verkligen bara försvunnit från mig.

Ska snart sova för i morgon ska jag stå och frysa på en hästtävling hela dagen :)



Detta är Jennys fel

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 4 personer och radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Emma

2. Ett ord på fyra bokstäver: Elak

3. Flicknamn: Emilia

4. Pojknamn: Elian

5. Yrke: Elektriker

6. Färg: Eldgul ;)

7. Klädesplagg: erotiska underkläder

8. Mat: entrecot

9. Sak i badrummet: en toa

10. Plats/stad: Eskilstuna

11. En orsak att vara sen: Elfel

12. Något man skriker: e du dum? 

13. Film: En prinsessas dagbok

14. Något man dricker: Ejaculation (en drink med likör, xante och apple sourz) ;)


15. Band: E.M.D

16. Djur: Elefjant

17. Gatunamn: Estunavägen

18. Bil: Epa traktor

19. Sång: End up like this

20. Aktivitet med mer än en deltagare: ett förhållande




Hoppas på bättre tider snart

he´s starin' at me, 
I'm sittin', wonderin' what he's thinkin'.
Nobody's talkin', 
'Cause talkin' just turns into screamin'.
And now is I'm yellin' over him, 
he's yellin' over me.
All that that means
Is neither of us is listening, 
And what's even worse?.
That we don't even remember why were fighting.

I know sometimes
It's gonna rain... 
But baby, can we make up now
'Cause I can't sleep through the pain


Boy, I don't wanna go to bed Mad at you, 
And I don't want you to go to bed Mad at me.

And it gets me upset, boy
When you're constantly accusing.
Askin' questions like you've already known
We're fighting this war, baby
When both of us are losing.
This ain't the way that love is supposed to go

Glöm inte att det var du som en gång sa att man aldrig ska skiljas som ovänner man vet aldrig när man ses igen, jag älskar dig