Nystart

Har förträngt och förträngt men nu är det ett faktum om 12,5 h är det dags att sätta sig i skolbänken igen. Känns konstigt , annorlunda. En ny klass, nya böcker och nya lokaler. Ingen Erika, ingen Eva, nej ingen från min gamla underbara klass. Men jag känner på mig att den nya kommer bli minst lika bra, Jonna är ju där =) 
Känns som en nystart, en ny chans att lyckas. Hösten är en årstid att älska, den friska luften, trädens färger, morgondaggen som gör en blöt om fötterna och värmen av tekoppen när man kryper upp i soffan framför en film. Jag känner på mig att hösten -09 kommer vara en bra höst, en höst att minnas. 
Skolväskan är packad, nu ska jag duscha och sen väntar sängen.
Universitetet här kommer jag =)



31 januari - 2 mars 2010




ni blir inte avundsjuka väl???



Bilder från igår

   

har lite problem att ladda upp bilder, men två lyckades iaf. man ser piercingen om man tittar på stora bilden =) 



Piercad =)

Har precis kommit hem efter en grym dag i stockholms stad med min bästa J =) Började med att styra in mot Münchenbryggeriet vid södramälarstrand, grymt fint måste tilläggas att det är. Hur som helst knatade in på tatueringsmässan och kikade runt när folk blev tatuerade och massa olika utställningar. Grymma tatuerare och mycket folk, men det var bara superkul. Hittade ett bra ställe där man kunde pierca sig på plats, så jag slog till. Lika bra att köra på en gång annars ångrar man sig bara och jag har velat ha en så länge. Fick fylla i lite papper och sen gick vi in i ett avskilt utrymme. Han som gjorde den var världens snällaste, så ödmjuk och grymt duktig =) fort gick det och gjorde inte så ont, är riktigt nöjd också så nu har jag hål i lillpluppen i örat.
Passade på att införskaffa nytt navelsmycke när jag ändå var där.

När vi hade tröttnat på det surrande ljudet av alla tatueringsmaskiner drog vi oss ner mot vattnet och tog en promenad runt gamla stan, så mysigt. Var länge sen vi bara ägnade varandra tid utan krav, me like. Tog tunnelbanan mot mörby och kom på vid tekniska att vi kanske borde kolla lite i affärer när vi ändå var inne i stan. mycket riktigt vände vi och åkte tillbaka mot t-centralen. J fick köpa sina älskade fotbollsskor och jag hittade lite basplagg på gina innan vi återvände mot Norrtälje. Käkade en tacotallric på esplanaden innan vi begav oss mot den gröna huset i skogen. 

Hade med mig kameran idag men har inte överföringssladden här så laddar upp bilderna när jag har min egna dator till hands =)

Sitter nu i sängen och kollar på miami ink och bara njuter av allt. Jag älskar mitt liv och är så tacksam för allt jag har... fridfullt känns det.

 



Frulle kanske?

Har varit vaken en stund nu, ska ner och käka frulle innan det bär av mot stockholm och tatueringsmässan =) taggad till tusen, ska bli superkul... Får se hur länge vi stannar där. Tänkte ta en matbit iaf innan vi drar hem. Va gör ni en lördag som denna




Taturingsmässan

I morgon blir det nog tatueringsmässan i Stockholm =) ska bli superkul. Kanske får några idéer till framtida tatueringen. Är lite sugen på att göra mitt namn på handleden, eller någon fin text. Men den ska inte göras förrän jag är helt bombsäker på vad jag ska ha där. Det skulle vara piercare på mässan också så vi får se om jag piercar lilla pluppen i örat, är grymt sugen, har  vart de länge nu =O har man väl börjat kan man inte sluta.  Mamma och pappa dödar väl mig men de e helt okej ;)

Annars händer inte mycket idag, var meningen att vi skulle vara på hästtävling men de sket sig. Så jag borde väl plugga men vettefan om jag orkar. Kanske ska dra igång Ice Age 2 först? hm återstår att se.

Hoppas ni har en bra dag, njut den ordentligt för den kommer aldrig igen och ta till vara på varandra lite extra idag

PÅ återseende mina vänner =)


 



Nya kjolen

       



Det är så man börjar gråta <3

Jag älskar min syster, Emma, mest av allt i hela världen. Hon är den som räcker ut handen och drar upp mig, hon är den som ställer sig bakom mig och puttar på och hon finns alltid där med ett bra råd eller bara ett glädjande skratt. Utan dig skulle jag inte vara någonting. Älskar dig ♥

Detta möttes jag av när jag gick in på facebook. Jag har nog världens bästa syster. Älskade Sandra, älskade lille B bara min alltid min. Jag kommer alltid stå vid din sida, när som helst hur som helst. Och hoppar du så hoppar jag. Hoppas du vet att du alltid kan be mig om hjälp eller råd om du behöver. Min dörr kommer alltid stå öppen för dig...






får jag lov att presentera Teddy och Freddy

    



Min nya älskling

Jag är såld, helt kär. Min nya ed hardy klänning kom på posten idag de var kärlek vid första ögonkastet kan jag säga.


       

sorry för dålig kvalité, photoboth



Händiga Emma?

Har haft verkligen fullt upp de senaste tre dagarna med att snickra och måla panel. jisses så händig jag känner mig. Har rullat på bra och träffar spiken nästan varje gång ;)

Har hunnit införsaffa två kaniner vid namn Hugin och Munin som är förbannat söta.

so long my friends



Today

Har suttit två timmar framför datorn och försökt få igång web TV från ponny SM. Men jag har misslyckats totalt, jävla skit jag som ville se sandra i direktsändning. Finns inte så mycket man kan göra tyvärr. Ska klä på mig och rida Ruwne lite markarbete tänkte jag. Hoppas den skiten sköter sig ;) Sen blire till att fixa kycklingbaguetter till middag, kanske borde städa lite innan mammi och pappi kommer hem, återstår att se om jag orkar dock ;)

Kram 



Ett "hästigt" inlägg

Fick för mig att följa med en kompis på hästtävling idag. Träffade lite roliga människor. Bland annat min gamla tränare Marcus Westergren som frågade om jag inte kommer och rider hans hästar någon dag. Blev verkligen skitglad då han har frågat förut men jag inte fått arslet ur vagnen och ringt, trodde liksom mina skepp var brända så att säga, men ki fick jag. Jag ska ringa i veckan så får vi väl se hur mycket jag kan kombinera skola, jobb, vardagsträning och det. Men grymt kul skulle det vara i alla fall. Han är grymt duktig och det kan ge mig massor som ryttare vilket känns som en perfekt början för min och sandras framtida planer. Jag svävar på moln just nu =)

Nej nu är det dags för mig att sova, i morron ska jag trimma Ruwne lite markarbete var det tänkt.

God natt sov gott 



mitt icke frivilliga hollywood svall ;)

Måste bara visa en bild på mitt svall just nu. tipset är att sova med blött hår i en knut och låta det torka så :)





NU

Har idag jobbat mitt sista pass på finkan, iaf som är på schema, kommer ju fortsätta på timme när skolan drar igång. Har hunnit med att sola lite på bryggan en stund me. Ska hoppa i lite bättre kläder än bikini och ge mig iväg på en liten springtur. 





Kär i havet

En av mina laster som man nog kan säga att det är, är havet. Jag är barnsligt fascinerad av havet och allt under ytan. Kanske beror det på att jag alltid bott vid havet? jag vet inte Men jag vill aldrig flytta härifrån. Det finns inget vackrare att sitta på altanen en sommarkväll och njuta av lugnet samtidigt som man ser ut över havet som speglar öar och klippor runt om... 

Har i skrivande stund precis tagit ett dopp vid stranden. Det är sommar då man känner saltvattnet droppa ner på axlarna. Dessutom blir jag bortskämd av Jonathan med pannkakor innan jag åker till jobbet. Detta är livet och jag njuter av stunden.


Jag nu på vår altan med havet som man skymtar i bakgrunden...





SOL

Sitter på balkongen i min ensamhet och läser Gynnings blogg. Har på morgonkvisten läst ut hennes bok "ego girl" (som jag läst förut) detta är en brud att beundra. Så mycket skit och tomult liv och hon är tillbaka på banan igen. Det är otroligt, det roliga är att hon inte framställer sig själv som ett änglabarn utan hon visar verkligen sin riktiga person, detta är imponerande tycker jag.
Ett tips att läsa hennes bok och blogg...

Hur som helst. Idag är det jobb som står på schemat. 14-20 så jag sitter mest och väntar, som man gör när man ska jobba senare. Familjen drar till SM och jag hade velat följa med men får man inte ledigt från sina plikter så får man inte. Dessutom måste jag passa Ruwne =)

Funderar på om man skulle ro ut med båten i morgonkväll och mysa på en klippa när solen går ner? får hoppas på fint väder i helgen för tänka sig jag är LEDIG. På fredag slutar mitt sommarschema och jag älskart. Ska vara ledig i tre veckor innan skolan börjar. Får se om det blir lite timextra då jag behöver skrapa ihop en hacka till Thailand. 

Njut denna soliga dag så mycket ni kan...





Dags för nya tag

Då hösten närmar sig med stormsteg känns det som att det är dags att damma av bloggen och börja igen. Mitt sommarschema tar slut på fredag så i helgen ska bloggen förnyas med en ny design. Känns kul att börja igen och vi får hoppas på att jag har något roligt att skriva =) Hur som helst är det dags för mig att sluta mina två blå efter en dag på stranden.

God natt