Mitt Hem

Vi har äntligen fått i ordning lite här hemma med möbler och vette allt. Jonas och pappa fixar väggen på bardelen sen är det lite lister, en trappa till loftet och kakel kvar sen är det bannemej klart *underbart*. Tänkte visa er lite bilder på hur det ser ut nu. Lägger upp nya sen när det är helt klart :)
  
     



En natt i sjukans tecken

hade en mysig kväll igår med familj och vänner, grillat på altanen i våra nya utemöbler, lovely. Vaknade dock inatt och hade strul med magen på alla sätt och vis, mådde piss hela natten. Somnade på morgonen och sov till halv 11. Har varit uppe en stund nu och tittat på TV funderar på att lägg mig i sängen och sova några timmar till, tror kroppen behöver det. MÅSTE bli frisk tills i övermorgon, inte så kul å var dålig då man ska ut och resa. Nej Vila va de, måste packa idag också.
kram på er  



Haft en dag då man får mycke gjort

Precis landat i soffan efter en fullspäckad dag. Har städat hela lägenheten ordentligt, tom tvättat fönstren inte de roligaste men fint blev det. Har även hunnit med att gymma och sätta upp bilder över soffan i svart vitt som blev så snyggt. ska försöka fota så ni får se. nu ska jag krama på min pojkvän skriver mer i morgon 



Blev inge gym idag

Men i morgon då ska jag dit. Lämnade in lite bilder idag som ska ändra storlek och till svart-vitt. Ska sen pryda våran vägg över soffan blir fint tror jag. Va och kollade rådmansö fotboll idag också dom förlorade *trist*. I morgon ska jag försöka börja packa och leta resväska. ne nu ska jag lägga mig i mitt fina sovrum. Over and out 



Intervall

Startade dagen med ett rejält intervallpass. Skönt såhär efteråt måste jag säga. Har slängt i mig avocadomacka och ska hänga lite tvätt nu. Ska luncha med en gammal vän och kila på ett möte på banken, förmodligen köra lite armar på friskis. Kanske ska börja packa bara 4 dagar kvar nu, å vet ni träningskläderna åker med till Afrika :) jag vet lite träningsnarkoman är jag. 



Efter en heldag på ikea njuter jag av ett ompysslat hem

Har spenderat både tid och pengar på IKEA idag, fick med oss mycke fint. Nu är vårat sovrum allt annat än kalt och jag e så nöjd ska försöka ta en bild så ni får se. Köpte nya svarta rama till vardagsrummet som ska prydas med svart vita bilder på familjen tror de kommer bli mycke fint när de e klart, fast det är en del kvar ändå. Valde kakel till köket idag, LÄNGTAR tills de sitter där på väggen .
Nej nu ska jag sova har huvudvärk AB



Underbara semester

Det är helt sjukt va denna semester varit efterlängtad. Man går upp när man vill (sen att klockan är 7 är en annan sak) man kan sova middag och titta på tv hela dagarna lovely. Idag träffade jag min älskade sissla på morgonen, vi tog en promenad och snackade igenom saker vi inte hunnit gå igenom, en del spekulationer bland annat. Sen har jag legat i soffan under täcket och funderat hela dagen lång. Tog mig ut på en springtur nyss och känner mig som en ny människa. Snart ramlar våra middagsgäster in, pappa och sandra. och ikväll ska jag krama sönder min älskling. Livet leker och jag njuter  



7 dagar och 16 timmar

Nu är det så jäkla nära, tror inte jag har fattat men snart ligger vi och glassar i Egypten med en varsin drink och bok i handen. Som jag längtar :)



Frustrerande

Jag vill bara att du ska förstå...



Gamla minnen kan rivas upp med en lätt vind

Söndag igen och veckorna går sjukt fort. Jag har snart gjort mitt på jobbet för denna sommar. Skönt med lite semester innan skolan drar igång. Den senaste veckan har bestått av massa gamla minnen, en gammal flamma ringde upp och självklart väcks många frågor och minnen upp. En annan kille som varit en del av hela mitt liv tog sig upp från småland med sin pappa. Hann ses som hastigast en eftermiddag/kväll. Man kan ju inte annat än sakna det som var, blod svett och tårar åsså dessa två underbara människor. Önskar man bodde närmre Småland och hälsa på dem OFTARE. Sen jag slutade rida har jag inte varit där en gång, jag borde skämmas. Vet inte om jag undvikit att riva upp gamla minnen??? Har ett år kvar i skolan, herregud ska jag bli vuxen sen. En del av mig vill inget annat än börja jobba och skapa en vardaglig trygghet, en annan del är mer nyfiken än så och vill prova på livet i andra städer, plocka apelsiner i Australien och bo på gatan. Hungrar efter både äventyr och det andra. Nu tänker ni säkert att jag är ung och hinner med båda, men båda valen kommer vara så avgörande för mig när det väl är dags. Och vilket alternativ jag väljer kommer jag undra hur det skulle varit om jag valt det andra. Alla val man gjort hittills i livet har givit glädje, sorg, ångest och massa frågor. Jag är inte den som grubblar men efter den här veckan har det väcks många minnen som betytt otroligt mycket och som varit mitt liv. 
.
JAG MINNS, MINNS DU???