En lugn början på Tisdagen slutade på akuten i Danderyd

Hade en riktigt soft morgon igår, käkade frulle i lugn och ro. Åkte sen vidare på otropedteknikern som konstatetrade att min hålfot va ovanligt hög och att jag behöver ilägg för 1600 :-, de kan han fetglömma. Hur som helst tog jag mig mot jobbet och hann jobba iaf i 4 timmar innan det va dags. Fick grymt ont i bröstet som sedan spred sig ner i magen och ut i armen. Ringde till vårdguiden på order av mina kollegor och blev kopplad till 112, som ville skicka ut en ambulas. Men de tyckte jag va onödigt så när jag lovat kvinnan på SOS att iaf ta en taxi så tog jag tunnelbanan till Danderyds akut. Pratade först med en knäpp sköterska som sa att det inte va hjärtat så fick vänta i 2 h på att en medicinläkare skulle bli ledig. När jag träffa honom va han upprörs att jag inte fått komma in till en hjärtspecialist på än gång. Nåja, dom tog en massa tester och jag hade en "förlängning" på mitt EKG och alla symptom visade på en hjärtsjukdom. Men dom fick de inte att gå ihop eftersom jag är så ung och ändå lever väldigt hälsosamt. Jag fick de hemska beskedet att min natt skulle spenderas på Danderyds Sjukhus med massa sladdar kopplades till min hjärtrytm, de va någonstans där de brast och jag började gråta, hehe. Läkaren såg alldeles förskräckt ut och ringde till massa kollegor och tillsammans kom de fram till att de skulle ta alla prover som går och om de såg fint ut skicka hem mig. Alla prover va bra så dom sa att jag va utom fara på blodpropp och hjärtinfarkt så jag skickades hem. Väntar nu på att dom ska ringa om min förändring på EKG och se hur vi ska gå vidare.
.
Känns så jävla ironiskt bara, jag är 21 år och hur frisk som helst. jaja bara och vänta och se, är hemma från jobbet nu och får inte anstränga mig på några dagar. 
.
Nu ska jag ta en dusch och äta frukosk



Postat av: Marika

Inte anstränga dig? Hur ska de gå gumman? ;) Tare lugnt å ta hand om dig! KRAM

2010-05-05 @ 08:58:22
URL/Bloggadress: http://mwingerud.blogg.se/
Kommentaren måste godkännas av mig innan den visas här på bloggen, ingen reklam eller elaka kommentarer kommer att publiceras. Njut dagen //Emma




Här skriver du din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: