Hemma efter underbara dagar på Väddö :)

Hemkommen från ett par otroligt fina dagar på Väddö skjutfält. Jag och Jonas bestämde oss i ganska tidigt skede att ha en lugn midsommar på grund av bland annat hans nyopererade knä. Jonas family skulle upp till Väddö en vecka över midsommar så vi hakade på. Helt underbara dagar spenderade vi i den så kallade "chefens stuga", en pytteliten stuga på en nästan ännu mindre Ö. Sol (inget bad, för kallt för min smak), god mat, fiskande, spel, sprit mm. Går inte att beskriva vilken sommarkänsla. Igår rodde vi allihopa ut till klippor där vi åt ost, kex och plockade stenar i timmar till solnedgångens sken. Jag vet det låter som en saga!!!
Jag vet inte om vi är idiotiska men jag Malin och Jonas bestämde oss igårkväll för att ro ut på klipporna till soluppgången i morse. Så 2.15 ringde våra klockor inatt. Rodde ut och tittade på solen som steg över ålands hav, magiskt. Bilderna nedan får helt enkelt tala för sig själva. 



Kommentaren måste godkännas av mig innan den visas här på bloggen, ingen reklam eller elaka kommentarer kommer att publiceras. Njut dagen //Emma




Här skriver du din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: