Bilbesiktning

Fredag igen då, så jäkla skönt. Idag ska bilen besiktigas så vi håller alla tummar här hemma att den går igenom :) Vi har i alla fall bestämt oss för ny bil nu och den får vi i slutet av mars. En silvrig 7 sitsig xc90 som man kan fälla ner sätena i bak och få större bagageutrymme. Perfekt nu när det drar ihop sig mot husbygge och allt. Tänkte ta en rejäl springtur på bandet innan besiktningen hoppas på lite folk på gymmet. Ikväll är det bandy igen och först är det skridskodisco!!! haha folket ville att jag skulle med och åka men de är tveksamt den isen är så jävla hal ;) kanske blir en sväng på gymmet en gång till istället. Så knatar jag upp till banyn lagom till hjärtat spelar match.


Bilden passar inte riktigt till inläggets text men måste bara få visa hur mycket svamp vi hittade på typ en timme i oktober, galet. Hade glömt bort den här bilden... vårat fina kök skymtar lite i bakgrunden också :)




Kommentaren måste godkännas av mig innan den visas här på bloggen, ingen reklam eller elaka kommentarer kommer att publiceras. Njut dagen //Emma




Här skriver du din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: